2777
2789

منظور و مخاطب اون تاپیک اون دختر خانوم بنده بودم. 

و خب کاملا داره برعکس جلوه میده قضیه رو..

قضیه چیه؟ قضیه اینکه این دختر خانوم از فرهنگیان قبول شده، بعد داره میگه من یه دوست دارم خوشگله، هر چقدر زور زد نتونست فرهنگیان بیاره، همه که نباید همه چیز رو داشته باشن.. و کاملا نشون داد خوشحاله که دوستش هیچی نیاورده تو کنکور

منم برگشتم و گفتم تو با این دل سیاهت، خوشحالی که اون قبول نشده. معلمی که شغل خاصی نیست چنان ازش تعریف می‌کنی، بهش گفتم اکثریت با داشتن یه مدرک تحصیلی اگه تو آزمون های استخدامی شرکت کنند می‌تونند معلمی رو بیارن..!

حالا این خانوم بهش برخورده، تاپیک زده و داره بهم توهین می‌کنه که هیچ. اومده دونه به دونه تاپیک هامو ریپلای میزنه که تو حقته هیچی قبول نشی.. 

درحالی که جا داره بگم اون تاپیک ها برای من نیستن و برای دوست پشت کنکوریم هستن.. از همینجا براتون تاسف میخورم که میای و مشکلات مردم رو مسخره می‌کنی..از اونور خوشحالی که دوستت هیچی نیاورده..

برای همینه میگم معلمی شغل خاصی نیست.. چون اول باید یه تست شعور و شخصیت از معلما بگیرن.. بچه های مارو قراره شماها آموزش بدین؟ حیف....واقعا حیف...

این کاربری دست چندین نفر است.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

کاربر ماه بانو ؟

اسمشو به یاد ندارم و نمی‌خوام هم اسمی ببرم. 

اهل دعوا و حاشیه هم نیستم اما خوشم نمیاد یه آدم بی خرد بیاد مشکلات دوستامو مسخره کنه.

دوستم سرما خورده و برای کنکور نتونسته بخونه.. طرف داره به ریشش می‌خنده و حیف که این سایت گزینه ای به اسم بلاک نداره که ما دیگه همچین آدمایی رو نبینم 

دقیقا بعضیا ذاتشون حسوده

چنان تو تاپیکش خودشو مظلوم نشون داده که انگار همون آدمی نیست که نشون میداد خوشحالم دوستش فرهنگیان نیاورده 

دیدم تاپیکشو....

همونجا هم گفتم

شغل ایده آل از نطر هرکس یه ویژگی داره

قرار نیست معیار همه یکسان باشه

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
بیشتر ببینید

قضاوت نمیکنم

اونو نمیدونم کیه

اما از سمت شمام به تنهایی قضاوت نمیکنم که حق با شماس

هرچی ام باشه هرکس دوست داره به نفع خودش تعریف کنه

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

اینکه طرف از قبول نشدن دوستش خوشحاله که کار خوبی نیست

اما از استخدامی گرفته تا کنکور چون تعدادسهمیه ها زیاده

من کلی آدم تحصیل کرده میشناسم که تو مصاحبه به دلایل مسخره برای استخدامی رد شدن

قبول شدن تو آزمون استخدامی آسون نیست

_می شود این تن و این وطن باهم مهاجرت کنند؟با  آبادان و شیراز و تهران  ومازندران . با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره ی این خاک برویم یه گوشه دیگر دنیاو سرود زندگی خوانیم.بر فراز قله ی فردا !.

بیشتر ببینید
اسمشو به یاد ندارم و نمی‌خوام هم اسمی ببرم. اهل دعوا و حاشیه هم نیستم اما خوشم نمیاد یه آدم بی خرد ب ...

کاری به دعوای شما ندارم. خودم نه معلم هستم نه مادر پدرم معلم هستن که یه وقتی نگی طرفداری الکی می‌کنی 

ولی هر شغلی توی جامعه ارزش داره 

ایشون اگه حرف اشتباه زدن شما نباید ادامه بدین که معلمی بی ارزشه و هیچی نیست !

🇮🇷  يُريدونَ لِيُطفِئوا نورَ اللَّهِ بِأَفواهِهِم وَاللَّهُ مُتِمُّ نورِهِ وَلَو كَرِهَ الكافِرونَ.           🇮🇷دنیا پرچم بی طرف ندارد.یا از جنود رحمانی یا از جنود شیطان. مکر خداوند همه را تعقیب میکند تا سرانجام  معلوم کند هر کسی زیر کدام پرچم و پشت کدام امام می ایستد    تا روزی که «یوم یدعو کل أناس بامامهم» (هر گروهی را با امامشان می‌خوانیم )                                                                                    آیت الله حائری شیرازی:«اسرائیل از مقدمات ظهور است. این آمده تا شرک‌های خفی در او حل شود. کسانی که به ظاهر مسلمانند و در باطن مشرک‌اند، نمی‌روند مگر اینکه با اسرائیل بیعت کرده باشند. اسرائیل آمده بیعت بگیرد... اگر در عمق اروپا و آمریکا یا حتی در درون اسرائیل پاکی هست، بالاخره از صفوف آنها خارج خواهد شد و به ما خواهد پیوست و اگر در درون خانه‌های ما ناپاکی وجود داشته باشد، بالاخره از بین ما خارج خواهد شد و به آنها خواهد پیوست. این قرار ما با آنهاست.»                                   به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸                               سایه ی رنگین کمان را کس ندید اما بِدان..نسل ما در سایه ی قـرآن به مَـهـدی می رسد                                                    

بیشتر ببینید
قضاوت نمیکنماونو نمیدونم کیهاما از سمت شمام به تنهایی قضاوت نمیکنم که حق با شماسهرچی ام باشه هرکس دو ...

برای من فردی که قضاوت نمیکنه خیلی بهتره تا فردی که با تاپیک اون خانوم فکر می‌کنه من به شغل معلمی توهین کردم. 

کاش امثال شما بیشتر شن

و دقیقا برای همین هست که اون تاپیک خیلیا فکر کردن بنده به معلمی توهین کردم.. 

کاری به دعوای شما ندارم. خودم نه معلم هستم نه مادر پدرم معلم هستن که یه وقتی نگی طرفداری الکی می‌کنی ...

بنده نگفتم بی ارزشه...

بنده گفتم همچین شغل خاصی نیست که میگی دوستم خودشو جر داد نتونست قبول بشه. گفتم از فردا هر مدرکی داشته باشه، اگه بره آزمون بده می‌تونه معلمی رو بیاره

و اتفاقا مادر خود من معلمه...

فقط اینکه معلمی یه شغل خیلی خاص مثل پزشکی نیست که بیای و بگی فلانی خودشو پاره کرد اما نتونست بیاره و خوشحالشو جار بزنه که چون خوشگل بوده

اینکه طرف از قبول نشدن دوستش خوشحاله که کار خوبی نیستاما از استخدامی گرفته تا کنکور چون تعدادسهمیه ه ...

منم نگفتم اسونه..

گفتم می‌تونه با مدرکش بعدا دوباره آزمون بده.. هر رشته ای هم بخونه می‌تونه دوباره بیاد تو این عرصه معلمی..

آیا حرف من درست نیست؟

بنده نگفتم بی ارزشه...بنده گفتم همچین شغل خاصی نیست که میگی دوستم خودشو جر داد نتونست قبول بشه. گفتم ...

آدم ها ضریب هوشی متفاوت دارن 

بعضیا باید بیشتر زحمت بکشن تا شاید این معلمی که شما میگید چیزی نداره ، قبول بشن

🇮🇷  يُريدونَ لِيُطفِئوا نورَ اللَّهِ بِأَفواهِهِم وَاللَّهُ مُتِمُّ نورِهِ وَلَو كَرِهَ الكافِرونَ.           🇮🇷دنیا پرچم بی طرف ندارد.یا از جنود رحمانی یا از جنود شیطان. مکر خداوند همه را تعقیب میکند تا سرانجام  معلوم کند هر کسی زیر کدام پرچم و پشت کدام امام می ایستد    تا روزی که «یوم یدعو کل أناس بامامهم» (هر گروهی را با امامشان می‌خوانیم )                                                                                    آیت الله حائری شیرازی:«اسرائیل از مقدمات ظهور است. این آمده تا شرک‌های خفی در او حل شود. کسانی که به ظاهر مسلمانند و در باطن مشرک‌اند، نمی‌روند مگر اینکه با اسرائیل بیعت کرده باشند. اسرائیل آمده بیعت بگیرد... اگر در عمق اروپا و آمریکا یا حتی در درون اسرائیل پاکی هست، بالاخره از صفوف آنها خارج خواهد شد و به ما خواهد پیوست و اگر در درون خانه‌های ما ناپاکی وجود داشته باشد، بالاخره از بین ما خارج خواهد شد و به آنها خواهد پیوست. این قرار ما با آنهاست.»                                   به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸                               سایه ی رنگین کمان را کس ندید اما بِدان..نسل ما در سایه ی قـرآن به مَـهـدی می رسد                                                    

بیشتر ببینید