2777
2789
عنوان

وای چقدر ژنتیک قد کوتاه یی بده😢

| مشاهده متن کامل بحث + 821 بازدید | 75 پست

از اول توشکمم سونو ۱۲ هفتگی با بقیه مقایسه کردم حس کردم کوتاهه.رشد کرده ماشاالله ولی چون از اول خیلی کوتاه بوده جبران نمیشه🥲

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲
دو و نیم سالشه انجام میدن؟

نه گل هنوز زوده😬 من فکر کردم تو سن بلوغه

از الان نگران چی ؟ دوران بلوغ هورمون رشدش به اوج میرسه حالا صبر کن ببین اونموقع چطوریه

اگه خوب نبود ببر

خدایا به قلب من و عزیزانم آرامش عطا کن.. آرامشی که پایدار باشد آمین❤️                                                                                      خیلی بد گذشت تو نبودی ببینی چقدر سخت گذشت       اگه روم ریپلای زدی و پریدی بهم و جوابتو ندادم ، یعنی وقت برای امثال تو ندارم😊 برو خدا روزیتو جای دیگه بده

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه گل هنوز زوده😬 من فکر کردم تو سن بلوغهاز الان نگران چی ؟ دوران بلوغ هورمون رشدش به اوج میرسه حالا ...

با دکتر داروخونه مشورت کردیم گفته نگران نباشین دارو زیاد است🥲

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲
نه عزیزم در عوض چیزای بد دیگه به ارث بردم .....چشم ریز و پوست پر از کک و مک و اخبار قهوه ای زیاد و � ...

کک و مک چرا لیزر نمیکنی؟

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

بیشتر ببینید
از اول توشکمم سونو ۱۲ هفتگی با بقیه مقایسه کردم حس کردم کوتاهه.رشد کرده ماشاالله ولی چون از اول خیلی ...

میگم قد تولدش یادته ؟من 50 سانت کاملا نرمال بود

پسرم همه زندگیمه لطفا برای سلامتیش عاقبت بخیرش و خوش‌بختیش صلوات می‌فرستید؟ جز پسرم کسی رو ندارم‌ هر کس فرستاد بگه منم بفرستم براش
ژن قد اگر پدر ژن قوی داشته باشه معمول‌ا ب پدر میره قد

برعکس میگید قد از خانواده مادری ارث میرسه

من و‌خواهر برادرم همینطور شدیم

خانواده پدریم قد کوتاهن جوری که ما با عمه‌هام بخوایم روبوسی کنیم تا کمر خم میشیم

مادرم قدبلند بود پدرم هم قد مامانم تو مردا متوسط حساب میومد

من ۱۷۷ قدم هست برادرم ۱۹۰ خواهرم ۱۷۰

خانواده پدری همه کوتاه

خانواده مادریم اکثرا بلند علی الخصوص پدربزرگ مادریم 

تغذیه و‌خوابمون هم درست بود چون مادرم شاغل بود شب قبل ده میخوابیدیم

هفته دوبار ماهی و حداقل دو‌تا سه بار گوشت قرمز مادرم درست میکرد

هیچوقت نزاشت اضافه وزن داشته باشیم علی الهصوص وقتی تو‌سن رشد یودیم همیشه از سن کم ورزش میکردیم 

برعکس میگید قد از خانواده مادری ارث میرسهمن و‌خواهر برادرم همینطور شدیمخانواده پدریم قد کوتاهن جوری ...

ن ژن قد کلا باید ب پدر میره شما ژن مادرت کلا  غالب بوده ب مادر رفتید 

پسرم همه زندگیمه لطفا برای سلامتیش عاقبت بخیرش و خوش‌بختیش صلوات می‌فرستید؟ جز پسرم کسی رو ندارم‌ هر کس فرستاد بگه منم بفرستم براش
من فکر کردم بچه م دختر بشه چون آبجیام اکثرا دختر دارن.گفتم حالا قد کوتاه برای دختر خیلی مهم نیست.اما ...

اصلا جنسیت که به پدربچه ربط داره نه مادر و خانوادش

توی سن پایین دکتر غدد ببرید اوکی میشه

ورزش هایی مثل والیبال و بسکتبال هم خیلی تاثیر داره

ن ژن قد کلا باید ب پدر میره شما ژن مادرت کلا غالب بوده ب مادر رفتید

من از خودم نگفتم اتفاقا تو پیج دکترای ارتوپد دیدم که گفتن قد از متدر و‌خانواده مادری ارث میرسه

بعد اطرافیانم دقت کردم دیدم درسته

چون‌همسرمم هم دقیقا همینطورن

تو خانواده خودم با اینکه داییام قد بلندن ولی بچه‌هاشون کوتاه تا متوسطن چون زنداییام‌کوتاهن فقط یکی از داییام بچه‌هاش قدبلند شدن که دقیقا اون داییم خانمش قدبلنده

ژن پدربزرگ مادریم به ما که نوه‌ی دخترش هستیم رسیده ولی به نوه‌ی چهارتا پسرش نرسیده 

ارثیه دکتر گفت نمیره کمرنگ میشه...

به نظرم امتحان کن به امتحانش می ارزه

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

بیشتر ببینید
وای ماشالله شوهرت قد بلنده مطمعن باس حداقل 174 میشه عالیه

الان پسدم ریزه ولی فکر میکنم ژنتیک قدش به خودن رفته

💚در چشم کسانی که پرواز را نمیفهمند هر جه اوج بگیری کوچکتر خواهی شد💚
میگم قد تولدش یادته ؟من 50 سانت کاملا نرمال بود

آره میگم دیگه ۳۷ تمام بودم دنیا اومد.اما قدش بیمارستان نوشت ۴۶.بهداشت ۳ روزگی گفت ۴۴ هست