2777
2789

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بجز کلم و گوشت یا مرغ چی توش میریزید؟

مرغ که اصلا نمی بریم

گوشت چرخ شده گوساله یا گاو رو کوفته های ریز میکنیم سرخ میکنیم جدا کلم قمری هم خلال باریک اونم جدا سرخ میشه بعد به کلم سبزی ترخون خشک شده میزنیم و یکم آبلیمو که طعم شیرین نده یهو غذا 

کوفته رو با کلم و سبزی ترخون میزاریم وسط برنج سفید بعدم دم بکشه😍🥺

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

من دیشب کلم پلو درست کردم با سالاد شیرازی شوهرم انگشتاش هم خورد 😂😂😂

وای من عاشقشم🥲🥲😍🥺

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

مرغ که اصلا نمی بریمگوشت چرخ شده گوساله یا گاو رو کوفته های ریز میکنیم سرخ میکنیم جدا کلم قمری هم خل ...

به به خیلیم عالی باید حتما امتحان کنم

نوش جانتون

چه بی تابانه میخواهمت،ای دوری ات آزمون تلخ زنده به گوری

من که احتمالا ماکارونی درست میکنم اینقدر که همه گفتن ماکارونی

قآرچ و فلفل ندارم 

امان از دست بچه بد غذا

«همه عشقی چون رومئو و ژولیت می‌خواهند، بدون آن که بدانند این عشق فقط ۳ روز دوام داشت و جان ۶ نفر را گرفت!

چرا عزیزم ؟ یکم باهاش مهربونه باش

چون ۱۶ روز تعطیلی پشتش سرد شده الانم پاشد بدون یک کلمه حرف لباس پوشید رفت   تنبله حقشه از اوناس میگه چرا من کار کنم تو بشینی خونه  اگرم برم سر کار میشینه خونه میگه من کارای خونه رو میکنم تو برو سر کار   چند روز پیش میگفت فعلا که پول داریم ی ماهی بمونم خونه     همه اینا به کنار  دیگه نمیتونم رشته پلو درست کنم حالا موندم ناهار چی بزارم