2777
2789
عنوان

بچم شب و روز فقط گریه میکنه دیگه ب خودکشی رسیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 25 پست
خداقوت عزیزم۳،۴ ماه اول بچه‌داری خیلییییی سختهفقط تحمل کن که بگذره...یواش یواش همه چی به حالا عادی ب ...

خیلی گریه میکنه سیاه میشه وبعد بی حال میشه شاید۲۴ ساعت مداوم گریه کنه

نی نی عزیز من ، تو تاریک ترین لحظات زندگیم اومدی تو وجودم آنقدر نگرانت بودم و هستم و استرس دارم ک الان سه شبه نخوابیدم حتی یک ثانیه با خودم میگم گور پدر من که نخوابیدم شما اذیت نشی.خدا رو گواه میگیرم که هر لحظه چقدر سخت میگذره استرس بیچارم کرده میدونم دارم به شما آسیب میزنم .تو دلی قشنگ من تنها آرزوی من سالم و صالح بودن شماست با صاحب الزمان عج الله تعالی فرجه الشریف قرار گذاشتم شما رو سالم وصالح بذارن تو بغلم .برام دعا کنید . عزیز مادر جان مادر نفس من .خدایا نفسم رو سالم بهم بده خدایا به من رحم کن .شبها دوتا قرآن بالا سرم میذارم.دیشبم خوابم نبرد خیلی تا صبح زجر کشیدم اما امروز گوشیمو دزدیدن سر لجبازی من و خودخواهی های من . دیگه به مادر و برادرم آسیب نخواهم زد .هر تغییری یک شروعی داره میخام تغییر کنم اون موجود پرخاشگر و عصبی تبدیل ب موجودی اروم بشه ۲۶/۹/۱۴۰۳

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شربت کولیک ایز من به بچه ام میدادم .. تا می تونست هم شیر میخورد .. خورونش تموم میشد نیم ساعت طول می ...

دآدم

نی نی عزیز من ، تو تاریک ترین لحظات زندگیم اومدی تو وجودم آنقدر نگرانت بودم و هستم و استرس دارم ک الان سه شبه نخوابیدم حتی یک ثانیه با خودم میگم گور پدر من که نخوابیدم شما اذیت نشی.خدا رو گواه میگیرم که هر لحظه چقدر سخت میگذره استرس بیچارم کرده میدونم دارم به شما آسیب میزنم .تو دلی قشنگ من تنها آرزوی من سالم و صالح بودن شماست با صاحب الزمان عج الله تعالی فرجه الشریف قرار گذاشتم شما رو سالم وصالح بذارن تو بغلم .برام دعا کنید . عزیز مادر جان مادر نفس من .خدایا نفسم رو سالم بهم بده خدایا به من رحم کن .شبها دوتا قرآن بالا سرم میذارم.دیشبم خوابم نبرد خیلی تا صبح زجر کشیدم اما امروز گوشیمو دزدیدن سر لجبازی من و خودخواهی های من . دیگه به مادر و برادرم آسیب نخواهم زد .هر تغییری یک شروعی داره میخام تغییر کنم اون موجود پرخاشگر و عصبی تبدیل ب موجودی اروم بشه ۲۶/۹/۱۴۰۳

بیشتر ببینید
دآدم بی فایدس

باید همه قطره ها و شربتارو امتحان کنی تا ببینی بچه با کدوم راحتتره

پسر من با دایمتیکون و گریپ.واتر یکم آروم میشد

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
بیشتر ببینید
باید همه قطره ها و شربتارو امتحان کنی تا ببینی بچه با کدوم راحتترهپسر من با دایمتیکون و گریپ.واتر یک ...

ههمشو امتحان کردم بالای ۱۰زتا قطره

بیشتر ببینید

برادرزادم همینطوری بود انقدر جیغ میزد گریه میکرد ک نافش زده بود بیرون،کلی دکتر بردیم آخرش یه دکتری تو تهران گفت این باید ۴ماه و ۱۰روزش بگذره بهترشه.یه داروهایی داد و شیرخشک مخصوص آلرژی معرفی کرد ک ایران نبود از کویت خریدیم و بچه بهترشد.۱۲ سال گذشته متأسفانه زنداداشم تازگیا مرحوم شده وگرنه اسم دکتر میپرسیدم برات.

لطفا لایک نکنید  

نه هنوز ۳۰روزشه انواع قطره ها دارو عرق نعنا ترنجبین دادم هیچ

بزار یکی از دوستام دوقولوهاش رفلاکسی بودن خیییییلی تو اذیت بودطفلی یادمه🥺

میخای شمارشو تو خصوصی بدم خودت ازش بپرسی هر مشکلی دارن چون پسر خودمم کولیک داش خییییلی کمکم کرد

باید روش بغل کردنش پیدا کنین پسر منم همین بود دارو جواب نمیداد انواع اقسام گهواره ها و تاب دیگه واقعا نمیدونستم چیکار کنم نمی‌دونم فکر کنم یه ویدیو تو یوتیوب دیدم من یا پدرش خم میشدیم بین پاهامون تابش میدادیم یه حالت مسخره ای بود فقط در اون حالت آروم می‌شد و بعدش آهنگ گلی مسیح 

از کمر افتادیم تا ۴ ماهش شد 

ههمشو امتحان کردم بالای ۱۰زتا قطره

عزیزم حتما براش از این گهواره ها که به دیوار نصبه بگیرین 

یا گهواره خودکار این بچها حتما باید وقتی خابن حالت گهواره تکون بدی آرووم بگیرن پسر من با صدای جاروبرقی و سشوار آرووم میگرف ببین پدرمو درآورد پدرسوخته خوشگل با اون چشای ناز مشکیش😂پدره جدوآبادمو ۸ ماه جلو چشلم آورد 🥴میگذره گلی این ایام فقط صبرتو زیاد کن از مامانت خواهر اگه داری کمک بگیر بزارن بخابی تو حتی شده پرستار بگیر چن ماه

پسر منم همینجوری بود بعد ۱۰ سال هنوز یادم میفته تنم میلرزه جیغایی میزد که امونمون و بریده بود و متاسفانه فقط مقطعی با بعضی چیزا ساکت میشد مثلا پسر من با تکون دادن حالت آسانسوری یعنی بالا و پایین کردن خیلی آروم میشد ولی از کت و کول میفتاد باباش😁 یا توی پتو مینداختیم به روش قدیمیا تکونش میدادیم خوب بود یا صدای سشوار ..شب تا صبح بالا سرش روشن میزاشتیم😐 البته الان اپلیکیشنش اومده دانلود کن ان‌شاءالله جواب بده ... خدا بهت صبر بده بلاخره میگذره