2777
2789
عنوان

من حاجت گرفتم از چله حق شناس

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 41 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

صلوات فرستادم و حمدخوندم 

توام دعا کن حاجت دارم و گناهکارم خدا منو ببخشه و حاجت روام کنه

فقط 14 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا کمکم کن امام زمان کمکم کن میشه  برام دعا کنی خدا کمکم کنه بهم بگو برای حاجت روایت صلوات میفرستم

یه نفرو میخاستم بدون شناخت دعا کردم بیاد جلو و اومد

اجی میشه یواشکی عقد دو نفرو اورد بجا پدر مادر بجاشون امضا کنه درصورتی که مخالفت هست پدر مادر دختر مخالفن میشه اینکارو کرد و شناسنامه هم مشخصاتش عوض شده خودشون میخاستن دختر پسر اسم و فامیل پدر مادر همچی عوض بشه تو اون شناسنامه جدید المثنی که درست کردن  تو فامیلتون بوده کسی انجام داده میشه در صورت مخالفت پدر مادر دختر مخالفن میشه اینطور یواشکی عقد کنن دو نفرو بجا بیارن شناسنامه هم اینطور؟

اجی میشه یواشکی عقد دو نفرو اورد بجا پدر مادر بجاشون امضا کنه درصورتی که مخالفت هست پدر مادر دختر مخ ...

نه درست نیست عقد 

لطفا اقایون درخواست دوستی ندید اگه نظری دارید کامنت بزارید 
نه درست نیست عقد

چرا؟ اژ چه نظر درسته دسگه چون مخالفت شده درصورتیکه محخالفت بشه عقد اینطور درسته مهم اون امضاهس همینه پدر ومادر کسی نمیشناسه درصورتی که مخالفت نباشه درست نیست ولی در صورتی که مخالفت باشه درسته میشه قانونیه باطلم نیست درسته و ثبتم میشه دیدم نوشته بود درصورت مخالفت میشه دو نفرو اورد شاهد همون در واقعه بجا پدرمادر برا عقدشون امضا کنن یه دختری فرار کرده بود دو نفر بازاری آورد برا عقدشون امضا کردن تو فامیل ماهم بود و خیلیا ی دیگه شنیدمم گفتن درست هست شما برو بپرس می بینی رو هوا نمیگم چینین چیزی میشه  درصورت مخالفت میشه این کارو کرد جز راه هاس هم درسته هم باطل نیست رسمی زن و شوهر میشن زن شوهر واقعی باطل نیست درسته رسمی قانونیه درصورت مخالفت میشه عقد کرد اینطور در صورت مخالفت وقتی خانواده راضی نباشن میشه عقد کرد اینم یه راهه درصورت مخالفت دارم میگم میشه عقدکرد