2777
2789
منم سعی کزدم نشدهمه رو یکی یکی امتحان کردم اون نبودن

من خیلی وقته دارم تمرین میکنم 

یکم تونستم کم کنم با یاد آوری بدی هاش،بیرون نرفتن و حذف همه چی اینجوری یکم تونستم خیلی دارم خودمو اذیت میکنم...

بعدشم یه چیز بگم با کسی نرو تو رابطه این باعث میشه هم تو حق طرف ظلم کنی هم خودت چون فعلا تو کف اونی و باعث میشه با حرفای طرف و دیدنش و...فقط به اون فکر کنی اونو باهاش مقایسه کنی و دلتنگ تر بشی 

سینگل بمونی خیلی بهتره من با هیچکس حرف نمیزنم

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من..کاش دعا نویس خوب بشناسیم و بگیریم🫠بچها دعانویس خوب میشناسین ؟؟من تاحالا نگرفتم ولی میبینم که هم ...

من که ترجیح میدم سمت اینا نرم عشقی که اینجوری بیاد ارزششو نداره

نه عزیزم پیدا نمیشه:))بنظرم با هیچکس نباشی بهتره

ذاتا با هیچکس نیستم تو عمق نرفتم

و جای خالیشو ترجیح میدم به بقیه

تا الان بقیه اومدن سمتم و پیشنهاد دادن و واقعی هم دوسم دارن حتی قبل اون هم دوسم داشتن منتظر بودن جدا شیم بیان جلو ولی اخرش زدم رو حسشون میدونن هنوز دوسش دارم اونو

دلم تنگ شده برات فقط همین:) 💔

یکیو خیلی دوس دارم ک قبلا عاشق ی نفر دیگه بوده الان میگه عاشق منه دوسم داره ولی هعی فک میکنم نکنه دل ...

بازم خوش باحالت اون میگه من دوستت دارم ‌. مال من حتی جواب سلامم هم نمیده .

نه شک نکن دلش پیش اون نیس .

ذاتا با هیچکس نیستم تو عمق نرفتمو جای خالیشو ترجیح میدم به بقیهتا الان بقیه اومدن سمتم و پیشنهاد داد ...

آفرین کار خوبی کردی خودتو اذیت نکن 

احتمالا کار همینا نیست جدا شدید؟