2777
2789
عنوان

کاش خدا بهم میگفت بهش میرسم یا نه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 41 پست
[QUOTE=377657475]🥺🥺🥺 اگه اینجوره چرا یادش از خاطرم نمیره[/QUO صبرکن چندماه بگذره فکرشم میره

خیلی وقته گذشته 😭

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀
چرا اومد تو زندگیم پس من همه اش با خودم اینارو میگم باز تهش قلب نفهمم اونو میخواد😭🥀

ببین عزیزدلم نزدیک یکساله بعد از کلی روانکاوی و روانپزشک سرپا شدم

یه جوری عاشق هم بودیم تازه دوطرفه عاااالم وادم میدونستن

الان بااینکه یه ساله ازش گذشته،بااینکه هنوز دوستش دارم ودوستم داره،باااینکه التماس میکنه برای بازگشت

اما دیگه هیچ فایده ای ندارع

میدونی باید یاد بگیریم همیشه اونطوری که دلت میخواد نباید بشه

عقلانی فک کن

خواهرِ پاتریک هسدم ــ خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من چجوری بفهمم آخه سرگردونم دلتنگی منو داره از پا در میاره😔

فقط میتونم بگم صبر داشته باش هیچ کاری بی حکمت نیست آخه این آقا خیلی شرایط خوبی داشت اما شاید با یه سری چیزا زندگیه آدم تباه بشه پس دنبال مصلحت از خدا باش

ببین عزیزدلم نزدیک یکساله بعد از کلی روانکاوی و روانپزشک سرپا شدمیه جوری عاشق هم بودیم تازه دوطرفه ع ...

مغزم حریف قلبم نمیشه من همه اینارو مرور میکنم خودمو سرگرم میکنم ولی به خودم میام میبینم دارم به اون فکر میکنم 😔

گویند که خدا همیشه با ماست ،ای غم نکند خدا تو باشی!🖤               خسته ام ، پشتِ سرم آب نریزید که من                                غسل میّت شده ام بس که دلم جان داده💔🥀
فقط میتونم بگم صبر داشته باش هیچ کاری بی حکمت نیست آخه این آقا خیلی شرایط خوبی داشت اما شاید با یه س ...

چرا خدا نشونم نمیده پس😔

مغزم حریف قلبم نمیشه من همه اینارو مرور میکنم خودمو سرگرم میکنم ولی به خودم میام میبینم دارم به اون ...

چندوقته جداشدی؟

خواهرِ پاتریک هسدم ــ خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

بیشتر ببینید
امیدوارم بهترینا نصیبت شه و صبرت زیاد شه

مرسی عزیزم❤

چندوقته جداشدی؟

نزدیک دوساله😭

نزدیک دوساله😭

ارزش خودتو بدون

فقط میتونم بگم داری درحد خودت ظلم میکنی

در ازای چی؟

یه نامحرم،یه کسی که بودنشم ازاول اشتباه بوده

بیشتر ببینید
ارزش خودتو بدونفقط میتونم بگم داری درحد خودت ظلم میکنیدر ازای چی؟یه نامحرم،یه کسی که بودنشم ازاول اش ...

کاش قلبم میفهمید 💔

هرثانیه تو فکرمه دلتنگشم اگه مال من قرار نیست بشه کاش فرموش بشه😔

سلام 

خب تو خصوصی بگو من‌ حساب کنم‌ ( بدون هزینه ) 

من بلدم طالع ازدواج رو محاسبه کنم ( سال ۹۶ بود اتفاقی سایت های : اهورا مشکان ازدواج رو پیدا کردم جالی شد برام‌ بعد پرینت گرفتم و خوندم و مجاسباتش رو یاد گرفتم 

طالع حساب میشه بعد نظر داد به پای این مرد بمان یا نه 

من به زودی تاپیک : طالع بینی ازدواج را ایجاد میکنم و کامل توضیح میدم و آموزش میدم 

تاپیکو زدم شما رو هم تگ مبکنم