2777
2789
عنوان

واقعا هیچ پسری خوبی نمونده نمی‌دونم چرا بیخیال نمیشم

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 27 پست

عه توام با هرکی اشنا میشی همون اول بسم الله میگه رابطه ؟

اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن  و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کسی نیومده تابحال بعدش هنوز سنم خیلی کمه ولی خب ازدواج پاک و سالم دوس دارم

ببین  منم پاک جوندم و دلم ازدواج پاک میخواس یه چیزی بگم بهت 

من شوهرم   پاک بود 

ولی  دوره عوضش کرد پول عوضیش کرد   خییییلی   بد شد خیییلی پول  و گناه انگار با هم  وارد زندگیمون شد و اینو بگم ادمها میتوننن عوض بشن  دعا کن عوضی نشن 

دقیقا  پسر داییم  دختر باز بود   و بعد از ازدواج ببین نمازش و مسجدش ترک نمیشه 

هیچی  رو نمیشه    ملاک قرار داد فقط   حواستو جمع کن رو انتخابت   ک ادامه عمرت با کی چجور قرار بگذرونی   قمار نکن 

ما یک بار بدنیا میایم 

من ک  گ ه  زدم    ب زندگیم و جونیم   با طرز فکر تخمیم    تو نزن 

مگه طرز فکرت چه جوری بود؟

اینکه پسر ک  دوست دختر نداشته  یعنی مرد خوب 😑😐

خااااک تو سر گاو من 😑😑😑😑

نفهمیدم ک اون یارو شرایطتشو نداشته!   اب نمیدیده وگرنه حسابی شناکر ماهری بوده 

واقعا   عقل نداشتم خودمو بدبخت کردم 

اینکه پسر ک دوست دختر نداشته یعنی مرد خوب 😑😐خااااک تو سر گاو من 😑😑😑😑نفهمیدم ک اون یارو شرایط ...

اونی که دوست دختر داشته هم مرد خوب نیست اخه. خاک تو سرشون که انقدر باید از همه مدلشون بکشیم.

اونی که دوست دختر داشته هم مرد خوب نیست اخه. خاک تو سرشون که انقدر باید از همه مدلشون بکشیم.

ای خواهر دعا کن ذات پلید نباشه  شوهر من مجردی  هیچ  ببخشید هییییچ گوهی نخرده 

پول نداشت  پدرش بیمار روانی بستری بوده شوهرم مثل سگ کار میکرده خرج خانوادشو بده   ۴ سال  خواستگترم بود فکر کردم عاشقمه !!! ولی اصلا شعور نداشت تو ۴ سال بیاد با من حرف بزنه   مادرش میگفت روش نمیشه !!!!! خلاصه بعد ۴ سال  ج مثبت دادم و خودمو تباه کردم 

بعدش فهنیدم دنبال ارث امده دنبال پول دنبال وثلت ب قول خودمون با بزرگون 😑😑😑😑😑 لعنت ب من ک   بر فنا دادم خودمو  چون بقی خواستگارام   یا دوست دختر داشتن یا من انتخاب اولشون نبودم یا هم یه عیبی میزاشتم  روشون  

شوهر من  اعتراف میکنم  از بین خواستگارام یعنی بد ترررریییینششششون هس 

خیانتکار نجس  خسیس  بیمار   وحشی بد دهن   

ای خواهر دعا کن ذات پلید نباشه شوهر من مجردی هیچ ببخشید هییییچ گوهی نخرده پول نداشت پدرش بیمار ر ...

خدا به پدر مادرت عمر طولانی بده

ولی نذار حتی یه قرون از پولت دست این مارمولک بیفته.