2777
2789

بچه ها چیکار کنم استفاده از گوشی رو کاهش بدم 

بخاطر ی سری درگیری های ذهنی عاطفی و وو چیزای دیگه ب گوشی پناه میبرم اما ذهنم احساس شلوغی میکنم بیشتر چیزای تو ذهنم مسائل عاطفیه .واسه همون درگیر گوشی زیاد هستم .تایم زیادی تو دستمه یا زیاد همه چیو چک میکنم بعدش اعصاب خودمم خورد میشه

بگید چی کنم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم از وقتی بیکار شدم صبح تا شبم گوشی🥲 ولی باز خداروشکر همین هست وگرنه دیوانه شده بودم😭

بابا ی مدت سر کار میرفتم ک بعد اومدم بیرون چون حقوقش ب تایم زیادش نمی صرفید کم بود بعد اینکه دارم درس میخونم دانشجو هستم فعلا کلاسام شروع نشده ولی تا همین عید و قبل عید من ی خورده درگیر مسائل عاطفی پسر رو از این داستانا بودم واسه همون اعصابم ک خورد میشه زرت و زرت میرم تو گوشی 

بخدا حالم بهم خورد اینقد گوشی تو دستمه ک اومدم اینجا تاپیک بزنم واسه رهایی از ی سری چیزا

برنامه های اصافی رو حذف کنقفل بذار برا سایت و بقیه برنامه هاکار خوب بتراش برا خودت. کتاب فیلم خوب اش ...

بابا ی مدت سر کار میرفتم ک بعد اومدم بیرون چون حقوقش ب تایم زیادش نمی صرفید کم بود بعد اینکه دارم درس میخونم دانشجو هستم فعلا کلاسام شروع نشده ولی تا همین عید و قبل عید من ی خورده درگیر مسائل عاطفی پسر رو از این داستانا بودم واسه همون اعصابم ک خورد میشه زرت و زرت میرم تو گوشی

بخدا حالم بهم خورد اینقد گوشی تو دستمه ک اومدم اینجا تاپیک بزنم واسه رهایی از ی سری چیزا

بابا ی مدت سر کار میرفتم ک بعد اومدم بیرون چون حقوقش ب تایم زیادش نمی صرفید کم بود بعد اینکه دارم در ...

خب کاری کن که دست و ذهنت رو باهم درگیر کنه

گوشی نمیتونه برا گذشتن از این قضیه کمکت کنه حالت رو هم بدتر میکنه

آشپزی، شیرینی پزی، مهارت جدید، رشته ات هرچی هس برو دنبال مهارتی ک بعت کمک کنه، دوره بخر ببین و ...

...

خب کاری کن که دست و ذهنت رو باهم درگیر کنهگوشی نمیتونه برا گذشتن از این قضیه کمکت کنه حالت رو هم بدت ...

اینام ک گفتی خیلی خوبن 

ی چیز بهت بگم راستش ی مواقعی میشه عهد میکنم واسه دوری از اون موضوع ب خودم میگم گوشی رو دست نگیر ولی  انگار تا می‌خوام یکم بیخیالش بشم یهو ذهنم دوباره می‌ره سمت اون آدم مجبور میشم دوباره گوشی رو بردارم دیگه خودت می‌دونی دیگه همین چک کردنای مزخرف

اینام ک گفتی خیلی خوبن ی چیز بهت بگم راستش ی مواقعی میشه عهد میکنم واسه دوری از اون موضوع ب خودم میگ ...

زمان نیازه

به خودت سخت نگیر و زمان بده تا بگذره

منم تجربه داشتم و میفهمم

...

زمان نیازهبه خودت سخت نگیر و زمان بده تا بگذرهمنم تجربه داشتم و میفهمم

راجب همین مسائل عاطفی ؟ 

ب نظرت چجوری با این موضوع رفتار کنم ؟ منظورم اینه چ حرفی رو بیشتر خودم تکرار کنم ک فراموش کردن راحتر بشه برام

راجب همین مسائل عاطفی ؟ ب نظرت چجوری با این موضوع رفتار کنم ؟ منظورم اینه چ حرفی رو بیشتر خودم تکرار ...

اره درباره همین موضوع

بنظرم هرچی دنبال راهکار باشی برا فراموشیس بیشتر داری بهش توجه میکنی

بپذیر که همچین اتفاقی افتاده و تموم شده. اینم بهشی از زندگیت بوده و گذشته و فکرش هم تموم میشه

احتمالا به خودت میگی هیچوقت یادت نمیره و هنیشه تو ذهنته و .... 

ولی من میگم که تموم میشه. منم یه جایی گریه میکردم میگفتم فقط میخوام تموم شه دیگه بهش فک نکنم

زندگیتو کن، دانشگاه برو سرتو گرم کن خودش کمرنگ میشه، یه روز به خودت نیای میبینی هر ساعت فکر کردن بهش شده گه گاهی که یه خاطره میاد به ذهنت

...