2777
2789

؟

من مامان شدم ♥️🫀تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻خدای من می‌دونی چی دلمه 🥲♥️ برای تو که کاری نداره...🥲♥️🥲♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

چرا خودتو باختی با اون استارتر هم پیام گذاشتی عزیزم خودتو نباز منم زیر گلوم ورم داره چند وقته شوهرم هم زیر فکش ورم داره چندساااااله خیلی ها رو دیدم دارم

دکترتو عوض کن بعضی دکترا روانی هستن الکی میترسونن من بارها شنیدم طرف لنفاوی  زیربغلش ورم داشته هنوزم داره اما حالش خوبه

چته مگه چندتا دکتر رفتی که اینجوری با اطمینان از سرطان حرف میزنی مگه دکتر غدد یا عفونی یا خون رفتی؟ 

بسه گلم خودتو نباز بعضی وقتا این غده ها تا یکسالم میمونه

کاش اینجا بودی به زیر فک منم دست میزدی میدیدی که دارم یکساله دارم چرا اینقد به خودت انرژی منفی میدی ...

برای شما هم سفته ؟؟ آخه چون دکتر گف تا ۲ ماه اگر نرفت خطرناکه هرروز دارم میمیرم و زنده میشم اگر ۲ ماه شد نرفت چکار کنم

من مامان شدم ♥️🫀تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻خدای من می‌دونی چی دلمه 🥲♥️ برای تو که کاری نداره...🥲♥️🥲♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

بیشتر ببینید
برای شما هم سفته ؟؟ آخه چون دکتر گف تا ۲ ماه اگر نرفت خطرناکه هرروز دارم میمیرم و زنده میشم اگر ۲ ما ...

خب نرفت که نرفت غصه خوردن نداره 

وقتی حال عمومیت خوبه تب نداری کاهش وزن نداری ضعف بیش از حد نداری دیگه حالا این مهم نیست 

اینا سربازهای بدن هستن فکر کن طی یک عفونت یا التهاب متورم شدن آرایش نظامیشون از حالت نرمال دراومده پس کاهی زمان میبره بازم به اون حالت اول برگردن تو در نی نی سایت کلمه لنفاوی رو سرچ کن ببین چقددددد افراد هستن که اینجورین و دارن زندگیشون میکنن اینقد بهش گیر نده دستکاری نکن ولش کن به زندگیت ادامه بده اما درکنارش هم اگر دکتر رفتی برات دارو نوشت مرتب مصرف کن 

خب نرفت که نرفت غصه خوردن نداره وقتی حال عمومیت خوبه تب نداری کاهش وزن نداری ضعف بیش از حد نداری دیگ ...

ممنون عزیزم آخه من علائمی ندارم نمی‌دونم برم دوباره دکتر یا نرم 

بیشتر ببینید