2777
2789
عنوان

دوستم خواستگارمو دزدید

| مشاهده متن کامل بحث + 2169 بازدید | 89 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

قسمتت باشه بر میگرده

پسری که راحت نظرش عوض بشه به درد ازدواج نمیخوره ها

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
بیشتر ببینید
بیخیال بابا منم‌پریشب دوست پسرم اومد خواستگاری دیروز بهمش زد رفت با دخترخالم اوکی شد💔

😐😳🫢چقدر دارک یعنی چی همه اینا توی یه روز اتفاق افتاده 

تو مراسم دیده بود دختر خالتو؟ 

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.............[][............................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ...................  ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙                                       لینک ناشناس رو میذارم حرفی سخنی داشتید بفرمایید😄🫢https://abzarek.ir/service-p/msg/2126408.  مگه میشه تورو دید وبه قبل دیدنت برگشت.                   مگه میشه تورو دید و از این رویا گذشت✨..........................................................صدام زیره غمت افتاده از نفس~کسی که منو بفهمه استاده فلسفس🫀

بیشتر ببینید
ناراحت نباش اگه قسمت تو باشه هزار دورم بزنه مال توعه

اصلا شمارمو نداد بهش و معرفیم نکرد من اول خجالت کشیدم بپرسم بعد الان دیدم استوری دوستمو با اون یارو 

😐😳🫢چقدر دارک یعنی چی همه اینا توی یه روز اتفاق افتاده تو مراسم دیده بود دختر خالتو؟

ن نزاشتم دختره بیاد تو مراسم 

ولی منه احمق یبار منو دوست پسرمو دخترخالم بیرون رفتیم 

دختره از اون روز رو پسره کراش زد 

بیخیال بابا منم‌پریشب دوست پسرم اومد خواستگاری دیروز بهمش زد رفت با دخترخالم اوکی شد💔

بابا من سنم از دوست پسر اینا گذشته خود این دوست مشترکمون میدونست من چقدر تنهام و به ازدواج احتیاج دارم بازم نامردی کرد

ن نزاشتم دختره بیاد تو مراسم ولی منه احمق یبار منو دوست پسرمو دخترخالم بیرون رفتیم دختره از اون روز ...

چه دختر خاله لاشی ای

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر پایان یازدهمه🥲🩷دعا کن برام بتونم معدل بالای 19 بگیرم ... قبل از روزه داری: 66kg🫠 هدفم برای بعد از تعطیلات عید: 56kg🥹 امروز 30 اسفنده و پس از 12 روز روزه داری، 62kg هستم🤩... متاسفانه به هدفم نرسیدم و 56kg نشدم💔 صفحه اعلان ها قبل از پاک سازی لایک ها: 435... بعد از پاکسازی: 277😂کاربری قبلی: 1400/09/03

بیشتر ببینید
قسمتت باشه بر میگردهپسری که راحت نظرش عوض بشه به درد ازدواج نمیخوره ها

اصلا شمارمو نداده بهش نمیدونم چی شد یارو منو سمینار دیده بود بعد از این همکارم خواسته بود شماره منو بهش بده اونم یمدونه سنم از دوست پسر بازیو این مسخره بازیا گذشته از همکارم پرسیده بود قصد ازدواج داره و متاهله و ... یا نه چون شرایطم خیلی خوبه 

ن نزاشتم دختره بیاد تو مراسم ولی منه احمق یبار منو دوست پسرمو دخترخالم بیرون رفتیم دختره از اون روز ...

ای خدا لعنتشون کنه 

خداروشکر اوکی نشدن 

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.............[][............................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ...................  ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙                                       لینک ناشناس رو میذارم حرفی سخنی داشتید بفرمایید😄🫢https://abzarek.ir/service-p/msg/2126408.  مگه میشه تورو دید وبه قبل دیدنت برگشت.                   مگه میشه تورو دید و از این رویا گذشت✨..........................................................صدام زیره غمت افتاده از نفس~کسی که منو بفهمه استاده فلسفس🫀

بیشتر ببینید
😐😳🫢چقدر دارک یعنی چی همه اینا توی یه روز اتفاق افتاده تو مراسم دیده بود دختر خالتو؟

منم تو همین فکرم مغزم ارور داد تو یه روز هم خاستگاری هم بهم زدن هم با دختر خاله اوکی شدن وهم جدا کردنشون ....

من بلوچم   زبانم بلوچی  لباسم بلوچی  فرهنگم بلوچی  وطنم ایران  مکران بلوچستاااان 😍افتخارم اهل سنتم😍

برو کلانتریبهت یه برگه زرد میدن میگن هر 3 ماه با این برگه بیا تا پیگیری شه

امیدوارم سر خودت نیاد که یکی همینجوری مسخرت کنه بعد که شوهرتو دزدید بگن با برگه زرد برو کلانتری