2777
2789
عنوان

از آخرین باری که نمیدونستین آخرین باره بگید🙃

| مشاهده متن کامل بحث + 585 بازدید | 43 پست

آخرین باری که مادرمو بغل کردم😭ففرداش تصادف لعنتی ازم گرفتش🖤

💚نماز شب اول قبر برای عزیزانتون میخونم تگم کنید💚🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کات کردید؟

خواستگار بود بعد چند جلسه بیرون رفتن و همه چی خوب بودن بعد یه ماه تموم شد از سمتش اونموقع ۳۰ سالم بود الان بعد ۶ سال هنوووووز تو ذهنمه دعا کن از ذهنم بره خستم

هنوز مجردم

لعنتی هر وقت میخوام اهنگ گوش بدم سریع میاد تو خیالم باهاش رویاپردازی میکنم

بچه هم نیستم ۳۶ سالمه اما چرا من هنوز دارم بهش فکر میکنم

یادمه آخرین دیت همه چیز اونقدر خوب بود که فکر نمی‌کردم آخرین باره ولی یه چیزی تو قلبم گفت یه بار دیگ ...

منم همین طور محکم بغلش کردم انگار بهم الهام شد که آخرین بغله🥺

یک عدد دانشجوی مهندسی🥰blacktime🥲

خاله ام میخواست بره مسافرت اخرین باری بود که محکم بغلش کرده بودم خیلی دوسش دارم هنوز دلتنگشم کاش میشد یه بار دیگه ببینمش کوچیک بودم ولی هیچ وقت فکر نمیکردم تصادف کنه 💔😔

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان‌زده نخواهد کرد ..🤍گیسو بهم بریز و جهانی ز هم بپاش ..🌱

خواستگار بود بعد چند جلسه بیرون رفتن و همه چی خوب بودن بعد یه ماه تموم شد از سمتش اونموقع ۳۰ سالم بو ...

چرا تموم کرد

۱۴۰۲ بهمن افسردگی شدید/۹۳کیلو🥺. 💪🏻🌱                  ۱۴۰۳ بهمن مشاور/دانشجو کارشناسی/ ۸۴کیلو🙂 💪🏻🌱  ۱۴۰۴بهمن  مشاور/دانشجو/70کیلو/ورزشکار😅                      1405 بهمن پایان کارشناسی/معلم/مشاور/ورزشکار 🥰            1406بهمن معلم رسمی/مشاور/ورزشکار/متاهل🤩.                        

بیشتر ببینید
مادربزرگم‌آخرین باری ک دیدمش گفت اگه بخوای با ارزش باشی یا باید دور باشی یا توی گور باشی وفردا صبحش ...

راست گفت خدا رحمتش روحش شاد 

مادر منم حدودا دوهفته قبل از فوتش گفته بود آدم وقتی میمیره عزیز میشه 

امضاتچهه خوبه

قربونت

۱۴۰۲ بهمن افسردگی شدید/۹۳کیلو🥺. 💪🏻🌱                  ۱۴۰۳ بهمن مشاور/دانشجو کارشناسی/ ۸۴کیلو🙂 💪🏻🌱  ۱۴۰۴بهمن  مشاور/دانشجو/70کیلو/ورزشکار😅                      1405 بهمن پایان کارشناسی/معلم/مشاور/ورزشکار 🥰            1406بهمن معلم رسمی/مشاور/ورزشکار/متاهل🤩.                        

بیشتر ببینید
چرا کات کردددد باهات

نگرانش شدم چند بار بهش زنگ زدم جواب نداد بعد شش ساعت اومد گفت بیخود کردی به من زنگ زدی مگه مادرمی که نگرانم میشی بعد گفت نمیخوامت کلت کنیم منم گفتم اوکی هر جور راحتی ولی سه ماهه یه خواب راحت ندارم دلم برای سادگی هام میسوزه

یک عدد دانشجوی مهندسی🥰blacktime🥲