2777
2789
عنوان

میگم چتونه ک آب نمیخورین ⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 1477 بازدید | 62 پست

من یسره تشنمه وآب میخورم نمیدونم بقیه چرااب نمیخورن چرامن انقدر تشنمه ازبچگی همین بودم

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب برو چ لذتی بالاتر از دستشویی رفتن اینو من نمیگم فروید میگه پدر علم روانشناسی

آب خوردن خوبه و تاپیکت خیلی خوب بود 

ولی فروید هم چرت وپرت گفته

ادرار کردن و تند تند دستشویی رفتن چه لذتی داره

۸لیوان اب برای هر، طبع بدنی لازم نیست. من روزی۳لیواان نهایت بخورم بدنم احتیاج  نداره به اب بیشتر. سیستم بدنم بهم میخوره فشارم مبافته سرددرد میشم و معده درد 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹

آب خوردن خوبه و تاپیکت خیلی خوب بود ولی فروید هم چرت وپرت گفتهادرار کردن و تند تند دستشویی رفتن چه ل ...

عزیزم توضیحش مفصله

کلا دفع برای ادم جز مرحله مقعدی رشد انسانه ک ما پشت سر میذاریمشون 

یکی از مکانیزم های دفاعی آدم موقع یه مشکل  واپس رانیه ک ادم برمیگرده ب اخرین مرحله ای ک توش احساس امنیت میکنه 

مثلا دیدی وقتی یکی اضطراب داره پشت مدادش رو گاز میگیره یا سیگار کشیدن ک مربوط میشه ب اونایی ک تو مرحله دهانی احساس ارامش میکنن مرحله مقعدی هم هست دیگه برا اونایی ک تو این مرحله احساس امنیت داشتن 

فروید پدر علم روانکاویه حالا بهش نگی چرت و پرت گفته هم جای دوری نمیره 🤧

وقتی تو یه فشاری روت هست و میری دستشویی ازش رهایی پیدا میکنی لذت نداره ؟ 

می‌تونستم هر کسی رو دوست داشته باشم اگه دوست داشتن اونو تجربه نکرده بودم ..

کسایی که آب نمی خورن، واسه من خیلی عجیب من از صب تا شب شاید ۲ لیتر یا حتی بیشتر آب می خورم

مرسی ک اولین پستت رو تو تاپیک من گذاشتی 🤧😂 

عزیزم توضیحش مفصله کلا دفع برای ادم جز مرحله مقعدی رشد انسانه ک ما پشت سر میذاریمشون یکی از مکانیزم ...

اینا رو می‌دونم و نظریه فروید راجب کنترل و تثبیت مقعدیه و تاثیرش رو بزرگسالی

ولی آب ب ادرار مربوطه نه مقعد 

کلا نظریات فروید هم منتقد زیاد داره این جمله هم نقل قول مستقیمی از فروید نداره

اینا رو می‌دونم و نظریه فروید راجب کنترل و تثبیت مقعدیه و تاثیرش رو بزرگسالیولی آب ب ادرار مربوطه نه ...

مار بغل نداره