2777
2789
عنوان

ترسناک ترین چیزی که دیدید چی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 3420 بازدید | 150 پست

ادم دورو

بسلامتی 3 لاشی    قاضی، متهم، ناشی.                       بسلامتی 3 دلبر     مادرم، پدرم، عشقم.                       بسلامتی 3 کس    ناموس، رفیق، وطن.                       بسلامتی 3 همراه   پیکم، گوشیم، رفیقم.                     بسلامتی 3 مکان    خونه، قبرم، قلبش❤️🥂🥂🥂🥂

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوست دبیرستان منم ازم دزدی کرد من آبروشو نبردم ، اما اون نمیدونم چرا ب همه گفته بود من دزدم و بق ...

چقدر آدم عوضی پیدا میشه

آخه جالب این بنده خدا همیشه میگفت فلانی برام شارژ بفرست پول قرض بده با اینکه پس نمیداد بهش میدادم آخه دزدی اونم از منی که هواتو همه جوره داشتم

وحشتناک ترین چیز  انسان حسود  هست  حسود یه هیولای درون داره که گاهی تو چهره اون آدم حسود میشه اون هیولارو دید .

منم هیولای درون  چهار تا آدم حسود رو دیدم 

وکیل هستم .  هر سوالی دارید بپرسید در حد توان علمیم پاسخگو هستم . یا در گروه تلگ  رام بپرسید .@vakil_s

با دوستم رفتیم سفر پارسال و خونه گرفتیم ، دوستم گفت من میرم یه دوش میگیرم منم گفتم تا اون دوش میگیره برم داخل تراس رو تمیز کنم که شام بخوریم اونجا ، دوستم از حموم اومد بیرون فکر کرد من نیستم و همینطوری با حوله اومد نشست پیش شوهرم ، شوهرمم تا دید اینجوریه صدام کرد و منم اومدم داخل همونجا با دوستم بحث کردم و جدا شدیم 

دوستیمون از اول دبستان بودااا

گاهی دلم براش تنگ میشه ولی به اون کارش ک فکر میکنم ازش متنفرتر میشم

شوهر سابقم گوشیم شکست در خونه قفل کرد در حد مرگ منو کتک میزد هرچند دقیقه واز من دست‌نویس اجباری ...

وای این خیلی ترسناک بود حالم بد شد عین فیلم ترسناکا برده گرفته بوده

با دوستم رفتیم سفر پارسال و خونه گرفتیم ، دوستم گفت من میرم یه دوش میگیرم منم گفتم تا اون دوش میگیره ...

عجب موجودی بوده 😨😨😨😨

هر گاه دلت پر شد از غم و غصه ها؛ خم شو و به خاک بیفت ؛" این نسخه‌ای است که خداوند برای پیامبرش پیچیده است : ما قطعا می‌دانیم و اطلاع داریم، دلت می‌گیرد، به خاطر حرف‌هایی که می‌زنند. سر به سجده بگذار و خدا را تسبیح کن  سوره حجر۹۸ "

بیشتر ببینید