سنمو نپرسید🙄😂 امضامو بخون 💓😏 درخواست دوستی رو رد میکنم مگر اینکه باهام هماهنگ کنید🫡🤓😎 خاطرخواهام زیادن( دروغ بزرگ نی نی سایتی ها) خوشگلترین زن عمو، موذی ترین زندایی و مهربون ترین خاله...😛 سلامتی شوهرعمه های جنتلمن...سلامتی شوهرخاله های جذاب🥱
میشه یه صلوات برای شادی روح داداش جوونم بفرستی 🥲💔اگه فرستادی بگو تا منم برای حاجت دلت یه سوره توحید بخونم 🌹در طول روز دلت برا امام زمانت تنگ میشه؟😢چند بار در روز به یاده امامت میوفتی ؟؟برای بی کسی و غربت و صحرا نشینی امامت دلت میسوزه ؟؟😔 اگه دلت گرفت برای تنهاییش یه صلوات برای تعجیل درظهورش بفرست 🙏🌹مطمئن باش امام هم برای خوشبختی تو دعا میکنه 😍🥰 ای مردم دنیا مژده که سوار کاری میآید با هیبتی چون حیدر کرار 😍💞أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪُ ألْـفَـرَج🤲
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
سری M پایین رده های سامسونگن ولی هیچیشون گیر نمیاد
باید بری علا الدین اونم کلی بگردی
سری A خوبه، میان رده اس و خیلی فول آپشن نیست
مثلا A15
البته پارسال ما یه A15 خریدیم بالای 10 تومن
فقط 6 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر پایان یازدهمه🥲🩷دعا کن برام بتونم معدل بالای 19 بگیرم ... قبل از روزه داری: 66kg🫠 هدفم برای بعد از تعطیلات عید: 56kg🥹 امروز 30 اسفنده و پس از 12 روز روزه داری، 62kg هستم🤩... متاسفانه به هدفم نرسیدم و 56kg نشدم💔 صفحه اعلان ها قبل از پاک سازی لایک ها: 435... بعد از پاکسازی: 277😂کاربری قبلی: 1400/09/03
تیکر پایان یازدهمه🥲🩷دعا کن برام بتونم معدل بالای 19 بگیرم ... قبل از روزه داری: 66kg🫠 هدفم برای بعد از تعطیلات عید: 56kg🥹 امروز 30 اسفنده و پس از 12 روز روزه داری، 62kg هستم🤩... متاسفانه به هدفم نرسیدم و 56kg نشدم💔 صفحه اعلان ها قبل از پاک سازی لایک ها: 435... بعد از پاکسازی: 277😂کاربری قبلی: 1400/09/03
J7 prime داشتمبلایی نبود سرش نیارم ولی اخ نگفتحافظه اش فوق العاده کمه
یادش بخیر گوشی دایی منم J7 بود🫠😂
1
5
10
15
20
25
30
35
40
از قیمتa6 خبر دارم چون داداشم گوشیش شکست یه گوشیه ارزون میخواست
میشه یه صلوات برای شادی روح داداش جوونم بفرستی 🥲💔اگه فرستادی بگو تا منم برای حاجت دلت یه سوره توحید بخونم 🌹در طول روز دلت برا امام زمانت تنگ میشه؟😢چند بار در روز به یاده امامت میوفتی ؟؟برای بی کسی و غربت و صحرا نشینی امامت دلت میسوزه ؟؟😔 اگه دلت گرفت برای تنهاییش یه صلوات برای تعجیل درظهورش بفرست 🙏🌹مطمئن باش امام هم برای خوشبختی تو دعا میکنه 😍🥰 ای مردم دنیا مژده که سوار کاری میآید با هیبتی چون حیدر کرار 😍💞أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪُ ألْـفَـرَج🤲
سنمو نپرسید🙄😂 امضامو بخون 💓😏 درخواست دوستی رو رد میکنم مگر اینکه باهام هماهنگ کنید🫡🤓😎 خاطرخواهام زیادن( دروغ بزرگ نی نی سایتی ها) خوشگلترین زن عمو، موذی ترین زندایی و مهربون ترین خاله...😛 سلامتی شوهرعمه های جنتلمن...سلامتی شوهرخاله های جذاب🥱
😂😂چجوری دووم اوردچند سال داشتیما آشنامون یه II CORE داشت اگه اشتباه نکنم اسمشو5 سال نگهش داشت دیگه ...
هشت سال داشتمش. و چند سال پیش کلی اپدیتش کردم تا بتونم واتساپ نصب کنم
فکر کنم یکیدو بار ریست فکتوریش کردم چون ویروسی شد
بچه بودم انواع اقسام بازی ها روش میریختم بازی میکردم بعد پاک میکردم ولی دووم اورد
کلا خیلی اذیت کردم موبایله رو
هشت سال داشتمش. و چند سال پیش کلی اپدیتش کردم تا بتونم واتساپ نصب کنمفکر کنم یکیدو بار ریست فکتوریش ...
عه هم سنیم
من بخاطر کرونا گوشی داغون عمم رو گرفتم
گرند پرایم. حافظه 8 گیگ. هیچی نداشتم توش
بعد یه A32 آبان 1400 خریدن که گرفتنش ازم. الان با گوشی داداشم کار میکنم😂
1
5
10
15
20
25
30
35
40
عه هم سنیممن بخاطر کرونا گوشی داغون عمم رو گرفتمگرند پرایم. حافظه 8 گیگ. هیچی نداشتم توش بعد یه A32 ...
اه خوبه باز عوض کردی موبایلتو
😁😁 حواست باشه موبایل بعد یه مدت میشه دردسر چون کنکوری میشی سال بعد
اه خوبه باز عوض کردی موبایلتو😁😁 حواست باشه موبایل بعد یه مدت میشه دردسر چون کنکوری میشی سال بعد
دقیقا
درسته با خفت و خواری و التماس گوشی داداشمو میگیرم اونم یواشکی فقط تو همین سایتم، ولی اگر گوشی خودمو داشتم، همش تو اینستا و تلگرام بودم و اخراج میشدم😂😂
1
5
10
15
20
25
30
35
40
دقیقادرسته با خفت و خواری و التماس گوشی داداشمو میگیرم اونم یواشکی فقط تو همین سایتم، ولی اگر گوشی خ ...
اره بهتر بابا
اینجا هم زیاد نیا برات خوب نیست
مسمومه