2777
2789
عنوان

خیلی سخته سنت رفته باشه بالا خونه پدرت باشی

| مشاهده متن کامل بحث + 1892 بازدید | 94 پست

نمیخوام بگم ازدواج نکنید و....

ولی لطفا انگار درگیر نشید ..وقتش که برسه میشه ...دنبال هدفاتون برید پول دربیارید مستقل شید ...باور کنید ازدواج همه چی نیست ...با همین حسا بله میگید و نمی توتید در انتخابتون دقت کنید و انتخاب خوبی نمی کنید 

منم سی سالمه و‌مجردم ولی انقدر اولویت بسازید که ازدواج اولویتتون نشه ..وقتش برسه نیمه گمشدتون میاد ..اما اگر غصه بهخورید و شب وروز فکر کنید جز اینکه خودتون نابود کنید چیز دیگه ای گیرتون نمیاد

sogoliiiiiiiiiiii هستم (قله سابقم) 🌹با این کاربری قراره اتفاقای خوب زندگیم با شما به اشتراک بزارم 🌹

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مگه به این راحتیه؟کجا بره مصلا مستقل زندگی کنه؟!کلی پول میخاد

مگه منظورم این بود حتمااا خونه بگیره یا اجاره کنه ، خوابگاه هست واسه اونایی که دانشجو نیستن میتونن برن 

چرا اینقدر سخته ازدواج کردن تو این مملکت ای خدا کاش قانون ازدواج جدیدی میزاشتن تا دیگه هیچ دختری اینقد نشینه تا سنش بره بالا که ایا یکی ببینش یا نبینش چرا مسولین هیچ قانونی تا حالا درست نکردن واسه دخترای مجرد ای خدااا

بلاخره همه چیز درست میشه
چرا اینقدر سخته ازدواج کردن تو این مملکت ای خدا کاش قانون ازدواج جدیدی میزاشتن تا دیگه هیچ دختری این ...

چه ربطی به مسئولین داره 

دیگه قرار نیست تمام برنامه زندگی تک تک ملت رو مسئولین بریزن که

استارتر با تجربه الانت حاضر بودی ۲۳ سالگی با یه آدم معمولی ازدواج کنی ؟

من یک سال پشت کنکور موندم بعدش رفتم دانشگاه شهر بزرگ ۴ سال درس خوندم بعد اتمام درسم رفتم دوره شرکت کردم خیلی مفید زندگی کردم تنها چیزی که اذیتم می‌کنه ازدواجم هست من هدفم ازدواج با آدم سطح بالا بود وگرنه معمولی رو الان هم میتونم

چه اشکالی داره مگه ! 

شرایط خونه پدری هر چی هم باشه از اونهمه سختی و بدبختی و مسئولیت توی خونه شوهر ، هزار برابر بهتره 

حالا مامانت یه حرفی زده ناراحتی ولی خونه شوهر ، مادرشوهر و جاری و خواهر شوهر و هزار نفر دیگه صدتا حرف بهت میزنن که بسوزی و کاری از دستت بر نمیاد و آرزوی یه ثانیه خونه پدر رو داری

من یک سال پشت کنکور موندم بعدش رفتم دانشگاه شهر بزرگ ۴ سال درس خوندم بعد اتمام درسم رفتم دوره شرکت ک ...

پس باید به این نتیجه رسیده باشی که سطح بالایی در کار نیست و اگر میخوای ازدواج کنی باید به معمولی راضی بشی

مثل خود من 

من ۲۳ سالمه

پس باید به این نتیجه رسیده باشی که سطح بالایی در کار نیست و اگر میخوای ازدواج کنی باید به معمولی راض ...

ولی دوستم همسن من بود امسال با یک پسر عالی ازدواج کرد شما که سنت کمه فرصت زیاده برات صبر کن

پس باید به این نتیجه رسیده باشی که سطح بالایی در کار نیست و اگر میخوای ازدواج کنی باید به معمولی راض ...

منم دقیقا به همین نتیجه که گفتین رسیدم عزیزم 👍

میشه برا امام حسین (ع) یه صلوات بفرستی؟ 💚
چه ربطی به مسئولین داره دیگه قرار نیست تمام برنامه زندگی تک تک ملت رو مسئولین بریزن که

منظورم اینه که ای کاش تو برنامه هاشون یه راهکاری واسه مجردها میزاشتن بلکه دیگه هیچ دختری اینقد انتظار نکشه 

بلاخره همه چیز درست میشه