2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کنترل نظارت بخش فروشگاه اینترنتی یه شرکت بازرگانی ام

به صوزت انلاین یا حضوری هستید؟

خجالت.....ضرر نداره تفریحی بکشید🤞🤞سر "افعی"و سر "شیخ"بکوبید به سنگ،،که در آن زهر و در این اوهام است.

تاپیک های آموزشی اتون در چه زمینه ای هست؟

بود:)

پاک شده

زنانگی 

درایت زنانه 

نیمه تاریک وجود و سایه ها

البته در وبلاگم هست 

اگر تمایل دارید درخواست دوستی بدین آدرس وبلاگم را تقدیم کنم 

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

من روزانه نیست درامدم ماهیانه س بین ۲۵ تا ۳۵تومنطراح سایت و غریق نجاتمالبته هنوز حقوق فروردین رو نگر ...

غریق نجات؟

این بخش خیلی جالب اومد به نظرم

خجالت.....ضرر نداره تفریحی بکشید🤞🤞سر "افعی"و سر "شیخ"بکوبید به سنگ،،که در آن زهر و در این اوهام است.

به صوزت انلاین یا حضوری هستید؟

ما حضوری و تلفتی داریم و آنلاین هم داریم.من بخش آنلاینم

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

قراره به زودی برم داروخونه گفتن روزی ۳۰۰ هزار تومان ناقابل تازه چند ماه اول حقوق ندارم 😂قبلش منشی ک ...

وا

خیلی پرو هستن که چن ماه مفت میخوان

نرو 

کارگری الان تک شیف همینه

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
بیشتر ببینید

گارکر تا ظهر ۳۰۰ تمن

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
بیشتر ببینید