2777
2789
عنوان

بابام گفت آدم بدی هستی دارم میبینم چقدر خدا بهت زجر داده

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 25 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سه میلیارد از بابات خواستی اونم این حرفو گفتهبعد ازدواج همچین پولی ب بچه نمیدن معمولاً

پول شوهرم دست بابامه ! ولی شوهرم کل سرمایش ۳ میلیارده ولی بابام یک ۳۰ ام سرمایش حالا خواسته چیزی نفروشه ضرر کنه ما قرض دادیم 

همه میلیاردر نیستن ولی دستشون به دهن خودشون میرسه

اسی کجای حرفش گفته رفته گدایی که فک کردی دستش به دهنش نمیرسه.خداروشکر که تو پولداری ولی نمک رو زخم نباش زمین میچرخه یه روزی توی موقعیت طرف مقابل قرار میگیری

عزیزم خودتو ناراحت نکن همه پدر و مادر ها اینطوری هستن موقع عصبانیت یه چیز میگن ولی به دل نگیر و همیشه یادت باشه تا لحظه اخر زندگیت نباید با کسی درباره زندگیت درد و دل کنی حتی با مامان و بابات چون لحظه آخر بر علیه تو استفاده میکنن

ان شاالله خدا هر چی میخوای بهت بده ک یکم دلم رو آروم کردی

قربونت برم درست میشه خودتو ناراحت نکن.سعی کن از زندگیت کمتر بگی پیش خانواده ت.بخدا درسته پدرومادرن ولی گاهی پدرومادرا از غریبه ها هم بدتر زخم میزنن به آدم