2777
2789
عنوان

آخرین دیدارمونه چی بهش بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 29 پست
همین دقیقا همین من توی سرم کلی سوال دارم ولی میدونم میخواد ماست مالی شه از طرفی نمیخوام بی منطق جلو ...

اگه بری سرقرار منطقی به نظرنمیای بلکه بهش این پالس رو‌میدی که بدت نمیاد گولت بزنه! اگه میخوای ادمه بدی بدون تا اخرش قراره کلی خیانت ببینی و وانمود کنی منطقی هستی!

منطقی نباش اتفاقا بدون هیچ دفاعی پرتش کن بیرون از زندگیت تا قبل اینکه زندگیت رو یه سطل اشغال کنه. اون یه مریضه که خیانت واسش عادیه و اگه بخوای ادامه بدی شمارو هم مریض میکنه یه مریض که همیشه خودتو کم ببینی و درگیر باشی با خودت ک چیکم دارم که دنبال بقیه‌س!

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
بیشتر ببینید
خب وقتی خودت هنوز به آدم قبلی زندگیت فکر میکنی و اون آقا هم با شخص دیگه در ارتباطه؛ دیگه حرفی نمیمون ...

کی من؟؟؟ من اولین رابطمه همیشه میترسیدم از اینکه برم تو رابطه اگه منظورت تاپیک قبلیمه مال دوستمه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم بهش فرصت بده حرفشو بزنه خودشو توجیح کنه 

قطعاً که سو تفاهمی بوجود اومده 

اگه اولین بارشه بگذر ، ولی اگه قبلنم از این چیزا ازش دیدی تموم کنی بهتره

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم🥺❤️.                                  - تلاش میکنم واسه شرایط دلخوام🤌🏻❤️‍🔥.                             عرب هرچه باشد مرا دشمن است کج اندیش بد خوی و اهریمن است_ سخنی از فردوسی🌱❤️‍🔥

بیشتر ببینید
اگه بری صد در صد میخواد جمع کنه قضیه رو خامت کنه،نری بهتری، بگو لزومی نداره بیام

شاید بهترین. کار همین باشه ولی میدونم امروزو نرم فردا میاد محل کارم .میره سراغ مامانم .هرکاری میکنه

بنظرم بهش فرصت بده حرفشو بزنه خودشو توجیح کنه قطعاً که سو تفاهمی بوجود اومده اگه اولین بارشه بگذر ، ...

قبلا هم دیدم به نظرت ببین حق دارم یا نه؟ بار اول عکس دستشو دیدم تو دستای یکی دیگه قسم خورد و با التماس گفت به خدا از قبله پاک نکردم و اومد با مامانم حرف زد که مامانم پا درمیونی کرد بار دوم توی اینستاگرامش با یه خانومی پست و اینا میفرستادن اینبارم که این...

اگه بری سرقرار منطقی به نظرنمیای بلکه بهش این پالس رو‌میدی که بدت نمیاد گولت بزنه! اگه میخوای ادمه ب ...

ببین نمیدونم کی هستی ولی ازت ممنونم که خواهرانه داری بهم میگی امیدوارم هیچوقت این اتفاق تلخو تجربه نکنی

گوشیتو خاموش کنبزار رو حالت پرواز برو جایی مهمونی چیزی سرگرم باشی و اصلا کنجکاوی نکناز همه جا بلاک ک ...

حق با توئه ولی به نظرت هیچوقت تو سرم اینکه شاید درست میشد یا اینکه حرفای اخرشو میشنیدم نمیوفته؟

قبلا هم دیدم به نظرت ببین حق دارم یا نه؟ بار اول عکس دستشو دیدم تو دستای یکی دیگه قسم خورد و با التم ...

وای من فک کردم بار اولشه

بهتره الان جدا شی تا بعدا وگرنه بعدا هم روح و روانت آسیب میبینه هم بچتون خیلی اذیت میشه گناه داره الان تا زیاد خبری نیست تمومش کن به خانوادشم بگو اینجوریه بشناسن پسرشونو 😒

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم🥺❤️.                                  - تلاش میکنم واسه شرایط دلخوام🤌🏻❤️‍🔥.                             عرب هرچه باشد مرا دشمن است کج اندیش بد خوی و اهریمن است_ سخنی از فردوسی🌱❤️‍🔥

بیشتر ببینید
قبلا هم دیدم به نظرت ببین حق دارم یا نه؟ بار اول عکس دستشو دیدم تو دستای یکی دیگه قسم خورد و با التم ...

اوووو ولش کن عزیزم این پستتو نخوندم.ولش کن بزن زیرش روانی میشی بعدا که چرا تو نامزدی فهمیدم و ولش نکردم 

حق با توئه ولی به نظرت هیچوقت تو سرم اینکه شاید درست میشد یا اینکه حرفای اخرشو میشنیدم نمیوفته؟

این میشه همون کنجکاوی یا گول زدن !!!! اون دقیقا همینو میخاد

اگه ریپ زدی و جوابتو ندادم بدون باهات حال نمی کنم 🫰🏾

اوووو ولش کن عزیزم این پستتو نخوندم.ولش کن بزن زیرش روانی میشی بعدا که چرا تو نامزدی فهمیدم و ولش نک ...

فکر میکنم من کارمو توی این رابطه انجام دادم و شرمنده نیستم .الان وقتشه برم برای همیشه 

وای من فک کردم بار اولشهبهتره الان جدا شی تا بعدا وگرنه بعدا هم روح و روانت آسیب میبینه هم بچتون خیل ...

جالب اینجاست که از دید بقیه از نظر ظاهر و منطق ازش سرم و خودش میدونه بخاطر اون به کسی ذره ای توجه نمیکنم با وجود اینکه خیلیا سعی میکنن بهم نزدیک بشن . 

جالب اینجاست که از دید بقیه از نظر ظاهر و منطق ازش سرم و خودش میدونه بخاطر اون به کسی ذره ای توجه نم ...

بعضیا لیاقت ندارن بهتره ترکشون کنی تا متوجه بشن واقعاً فرق داشتی 

بیشتر ببینید