2777
2789
عنوان

تهدید به مرگ

473 بازدید | 25 پست

با یکی دوس شدم بعد فهمیدم زن داره بلاکش کردم رفت منم با یکی دیگه رفیق شدم الان که فهمیده با یکی دیگه رفیقم کلا عوض شده هی میاد التماس می کنه تهدید می کنه اصلا دیونه شده خودزنی می کنه زنگ می زنم پلیس تا پلیس می رسه در می ره به زنش هم همه چیزو گفته شرایط خونه مون هم حساسه الان نمی تونم با پدرم در میون بزارم یکی بگه چه غلطی بکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی از پلیس فرار میکنه هیچ غلطی نمیکنه دروغم گفته به زنش همه چیو گفته خودت زنگ بزن زنش بگو شرشو از سر من کم کن 

کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید 

برادر نداری بهش بگی؟؟ 

بسلامتی 3 لاشی    قاضی، متهم، ناشی.                       بسلامتی 3 دلبر     مادرم، پدرم، عشقم.                       بسلامتی 3 کس    ناموس، رفیق، وطن.                       بسلامتی 3 همراه   پیکم، گوشیم، رفیقم.                     بسلامتی 3 مکان    خونه، قبرم، قلبش❤️🥂🥂🥂🥂

بیشتر ببینید