اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستون نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ارسطو هم رو مخ شده این فصل و اون زنش شری خیلیییییی رو مخ تررررر قبلا خوب بود مخصوصا این فصل که دارن ...
اوف زنه نفرت انگیزه
حالا ببین اگ از آخر سر همهشونو زیر آب نکرد
بلخره مریخ رفتن پول میخاد
مطمعنم پولارو برمیداره و خوش گلدی 🤣
بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه! ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!! ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست! ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر! ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکتهس و اونم معلم فارسی!!
این ب قصد ارسطو اومده بود ک سرکیسهش کنه بعد صدبرابر گنده تر براش جور شد خرشانس 🤣🤣
اگ نه کسی ک یکسال بعد قراره بره مریخ رو چه ب شوهر🤣🤣
بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه! ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!! ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست! ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر! ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکتهس و اونم معلم فارسی!!
دیشب اون تیکه بهتاش میخواست بخوابه ..چه صحنه ای بود مامانش لالایی خوند ...گریه کردم 😭😭دلم براش کباب شد
راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی میکنند. 5 هزار نفر آنها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آنها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی میرسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.
دلت میاد رحمت باحاله که😆از همون اول از کاراکترش خوشم میومد بجز اینایی که اسمشون الان اومد بقیشون گه ...
نه خب میدونی تو نقشش کار چندشی داره مثللا اون سری های قبل یه قسمت بو تو هواپیما داشت ماست میخورد سیبیلش ماستی شده بود🤢 یا مثلاً همین سری نقی بهش میگه غذا خوردنی دهنت صدا نده لباس خوب بپوش یا دمپایی توالت میپوشع میره بیرون😬ازیناش چندشم میشه🥴
کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚
دیشب اون تیکه بهتاش میخواست بخوابه ..چه صحنه ای بود مامانش لالایی خوند ...گریه کردم 😭😭دلم براش کبا ...
حرفای مامان پسریشون.. خیلی جذاب بود
و فهیمه ک عین یه مامان واقعی هم عاشق پسرشه هم نمیخاد لوسش کنه خیلی قشنگ بود