2777
2789
عنوان

حمایت مالی و عاطفی خواستگارم

259 بازدید | 20 پست

دوستان متاهل و با تجربه من با خواستگارم در ماه دهم اشنایی هستیم هنوز حلقه نامزدی نیاوردند چون شرایط مالی دو طرف برای ازدواج هنوز جور نشده. به نظرتون باید ازش توقع داشته باشم از نظر عاطفی اولویتش من باشم و برای دیدارها بیشتر وقت بذاره و از نظر مالی حمایتم کنه مثلا برای خرید بهم پول بده یا زوده هنوز. تقریبا هفته ای یکبار یا دو بار میبینمش. تماس تلفنی هر روز داریم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منظورت از خواستگار دوست پسره؟ اگه شرایط مالیش اوکی نیست چجور توقع پول داری ازش

خواستگار رسمی و سنتی انجام شده و مهریه توافق شده بین خانواده ها. فقط هنوز نشان نیاوردند

فرمودید ده ماه تو ارتباط هستید ؟ اگر ده ماهه با هم ارتباط دارید حداقل یسری کارای کوچیک باید خودش انج ...

برای روز زن و ولنتاین و تولدم و عید نوروز بهم هدیه داد. هر چند در حد طلا و گرون قیمت نبوده ولی تلاششو کرد. واسه عید نوروز یه لباس در حد ۵۰۰ هزار تومن و یه مبلغ پول در حد دو تومن بهم داد

در حد نشان اوردن پول نداره؟ توقع مالیو بذار بعد عقد نه الان

نشان را خریده از قبل. من واقعیتش نامزدی را به تاخیر انداختم چون طرف داره یه جا سرمایه گذاری میکنه برای خرید نامزدی دستش تنگه. و میخواستم بیشتر بشناسمش

برای روز زن و ولنتاین و تولدم و عید نوروز بهم هدیه داد. هر چند در حد طلا و گرون قیمت نبوده ولی تلاشش ...

آیا کارهایی که برای شما انجام میده با وضعیت مالیش تناسب داره ؟ 

اگر بله که اوکیه دیگه 

خواستگار رسمی و سنتی انجام شده و مهریه توافق شده بین خانواده ها. فقط هنوز نشان نیاوردند

پس۱۰ماه چه خبره

من که هیجوقت این همه تایم قبول ندارم هیچ خانوادمم قبول ندارن

ارزش دختر چی میشه پس

ادم موقعیتای دیگشم از دست میده ۳ ماه اخرش

خواستگار سنتی هست نباید توقع پول گرفتن کنی

آیا کارهایی که برای شما انجام میده با وضعیت مالیش تناسب داره ؟ اگر بله که اوکیه دیگه

واقعیتش نمیدونم. خودش میگه در توان من همینقدره. میگه دستم الان تو خرجه باهام راه بیا بعدا جبران میکنم

واقعیتش نمیدونم. خودش میگه در توان من همینقدره. میگه دستم الان تو خرجه باهام راه بیا بعدا جبران میکن ...

خب عزیز دلم شغلش رو ببین چیه ؟ اینطوری کم و بیش دستت میاد یا وضع خانوادش رو