2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله تجسم سازی عالی جواب میده

ینی خونه ای که میخوام تو ذهنم تجسم کنم کم کم جذب میشع؟

البته حالا با تلاش و....

هرموقع کاربریمو دیدی به نیت خونه دار شدنم برا امام رضا یه صلوات بفرس🌱🙃

اره ولی خب ربطی نداره بیشتر از اون فکر کردم و نرسیدم

پس این کائنات چیه هی انداختن تو زبون مردم پوووف

من هرچی خیال کردم برعکس شد خیال کردم زندگی عاشقانه خواهم داشت برعکس شد بعد تو بارداریام خیال کردم اینبار پسر دار میشم برعکس شد 

من امسال باید برم کربلا                                                   بدجور شکستم ، خرابم                                                                      منو نبری پیشت یادم میمونه 💔💔                                           تورو خدا دعاکنید قسمتم بشه کربلا 🙏🙏

بیشتر ببینید
من هرچی خیال کردم برعکس شد خیال کردم زندگی عاشقانه خواهم داشت برعکس شد بعد تو بارداریام خیال کردم ای ...

ای بابا😐😐

من تجسم کردم با یه پسره میریم بیرون و خیلی خوش میگذره و عاشق همیمفرداش گفت بیا بریم بیرون اصلا خوش ن ...

🤣🤣🤣🤣🤣 

ای بابا😐😐

زیاد امیدوار نشو به این 

من امسال باید برم کربلا                                                   بدجور شکستم ، خرابم                                                                      منو نبری پیشت یادم میمونه 💔💔                                           تورو خدا دعاکنید قسمتم بشه کربلا 🙏🙏

بیشتر ببینید