2777
2789
عنوان

امیدوارم وسط درگیری های مادی زندگی خدا بغلت کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 22 پست

منو چی میگی ۲۵ سالمه فک بالام دندون نداره کلا دندونام تعریفی ندارن شوهرمم حتی اراده نمیکنه فک بالا رو پروترمتحرک کنه دوساله دندون ندارم خدا کجاست ک درمون درد منم باشه ولا خسته شدم پیش هم سن و سالام از خجالت میمیرم 

مرد حسابی ایمپلنت نمیخوام ک لااقل پروتز کن‌ خبرمرگت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منو چی میگی ۲۵ سالمه فک بالام دندون نداره کلا دندونام تعریفی ندارن شوهرمم حتی اراده نمیکنه فک بالا ر ...

اگه داره ونمیکنه نامردیه 

لطفاواسه خونه دارشدنمون یه صلوات بفرستین خداخیرتون بده
یکی تو سایت بهم گفت چرا اسم کاربریت اینه وقتی زندگیت داغونه ذهنم درگیر شده از اون موقع

مگه فقط اونهایی که زندگی شون داغون نیست، خدا رو بارها دیدند و وصل به خدا هستند. 

سعی کن فکرت بدون فکر درگیر هر حرفی نشه بخصوص توی فضای مجازی، چون یه عده هستند که دست پرورده ی فرقه های مختلف از جمله بهایی ها ممکنه باشند و همه جا نفوذ دارند و القا های شیطانی می کنند به دیگران و پالس منفی و اثرگذار از خودشون ساطع می کنند! 

الگوی ما در مصیبت های زندگی باید حضرت زینب کبری سلام الله علیها باشه که با اون همه درد و رنج، از هدف اصلی منحرف نشد و فرمود : جز زیبایی چیزی ندیدم در زندگی! 

قوی باش و توکلت به خدا باشه. 

خدا همه چیز رو میبینه. 

مشکلات همیشه بوده و هست و همه مون داریم. 

اگه داره ونمیکنه نامردیه

بهشم میگی میگه خودم از قصد نمیکنم میزنه زیرخنده ینی تو زندگیم اون نواربهداشتی خونی ارزش داره ولی من ن 

بمیره من راحت شم وقتی ک هیچکاری برام نمیکنه به هیچ دردی نمیخوره

مگه فقط اونهایی که زندگی شون داغون نیست، خدا رو بارها دیدند و وصل به خدا هستند. سعی کن فکرت بدون فکر ...

مشکلات من خیلی بوده 

تنها شدم خیلی 

همه باهام بد کردن ، کارایی باهام کردن 

که من تو عمرم در حق کسی نکردم 

به قدری دلم شکسته که هر چقدر فکر می‌کنم 

دلیلی واسش نمیبینم 

سعی می‌کنم قوی باشم 

ولی وقتی اون کاربر اینو بهم گفت 

از خودم پرسیدم چرا اینجوری شد زندگیم 

منکه انقد با خدا میونه خوبی دارم 

چرا کمی نگاهم نمیکنه نظری نمیندازه واسه زندگیم 

که کمی خوشی و خوشبختی ببینم 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بیشتر ببینید
بهشم میگی میگه خودم از قصد نمیکنم میزنه زیرخنده ینی تو زندگیم اون نواربهداشتی خونی ارزش داره ولی من ...

شوهرت بگیرتو مشتت باسیاست می‌دونم چی میگی امااگه میخوای کارت پیش بره اززبونت استفاده کن باخوشرویی

لطفاواسه خونه دارشدنمون یه صلوات بفرستین خداخیرتون بده