2777
2789
عنوان

خواب عجیب من

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 21 پست
شاید گربهه از حالت رفتارت متوجه شده حالت خوب نیست

آره اینم میشه ،بعد مامانم میگه خوبه گربه نخوردتت😂😂

داستان از این قراره که در ازای محتوا یا کاری که براتون انجام میشه شما باید بهایی بپردازید.توی ۹۰درصد موارد این بها همون پول هست.درحال‌حاضر کوچیک‌ترین کار‌ها بدون پرداخت هزینه برای شما انجام نمیشه.حتی سوال پرسیدن و کلمه‌ای صحبت کردن.پس اگه در قبال محتوایی که در اختیارتون قرار داده میشه هزینه‌ای پرداخت نمی‌کنید این از لطف طرف مقابل هستش و حق ندارید هیچ انتظار بی‌جا و بیخودی داشته باشید.بی‌چشم‌و‌رو نباشیم
بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جالب بودامیدوارم خدا کمکتون کنهالتماسدعا

مرسی عزیزم ،خداهممونو کمک کنه

داستان از این قراره که در ازای محتوا یا کاری که براتون انجام میشه شما باید بهایی بپردازید.توی ۹۰درصد موارد این بها همون پول هست.درحال‌حاضر کوچیک‌ترین کار‌ها بدون پرداخت هزینه برای شما انجام نمیشه.حتی سوال پرسیدن و کلمه‌ای صحبت کردن.پس اگه در قبال محتوایی که در اختیارتون قرار داده میشه هزینه‌ای پرداخت نمی‌کنید این از لطف طرف مقابل هستش و حق ندارید هیچ انتظار بی‌جا و بیخودی داشته باشید.بی‌چشم‌و‌رو نباشیم
بیشتر ببینید
بنظر من که خوابت واقعی بود. خب به مامان بزرگت هم بگو اینو.‌که خوش رفتار تر عمل کنه با گربه هه..

آره بهش باید بگم حتما ،این گربهه خیلی ساله میاد خونه بابابزرگمینا 

بیشتر ببینید

عزیزم اینا واقعیته، نترس دلت پاکه خوشبحالت

تو شهر ماهم، ی خانواده ب گربه کمک کردن، بعد همون گربه همه اونارو با چنگ و صدا از گاز گرفتگی نجات داده، حتی خبری سد تو اینستا

ک دنیا ب دوری ز اولاد زهرا نیارزد
عزیزم اینا واقعیته، نترس دلت پاکه خوشبحالتتو شهر ماهم، ی خانواده ب گربه کمک کردن، بعد همون گربه همه ...

کاش واقعا اینطوری باشه عزیزم،من خوابای عجیب خیلی میبینم که خودمم حس میکنم خیلیاشون درسته و یا اتفاق میوفته

بیشتر ببینید