2777
2789

شما چه میدونید یه آدم چقدر حالش بده؟؟؟ اصلا میدونید من روزی چن بار گریه میکنم بخدا قسم تاری دید شدید دارم بینی من خراب شده دوستش ندارم چن بار چکش برداشتم زدم روش له له بشه انقد ازش متنفرم تمام اعتماد به نفس منو گرفته. رفتم دکتر معده میگه معده ات زخم شده. اون یکی دکتر مغز و اعصاب میگه التهاب چشم داری چته میگه لرزش شدید عضلات داری. پوست لبام پاره شده همه خون همینجوری خون میچکه از لبام. من حالم بده 😭😭😭من به دکتر گفته بودم من نیمه فانتزی میخوام زد طبیعی اش کرد خدا براش نسازه من سلیقه ام طبیعی نیست دارم آتیش میگیرم 5 ماهه صورت خودمو تو آینه نگاه نکردم. چشام قرمز و ورم کرده هست انقد گریه کردم. چسب بینی ام رو 5 ماهه ور نداشتم انقد ازش متنفرم. اونوق اومدم میگم یه دکتر ترمیم بینی فانتزی معرفی کنید همه اومدن میگن قوس برا چیته؟؟ ببخشید مگه قراره سلیقه ها یکی باشه؟؟ من دلم فانتزی با بیشترین قوس رو خواسته اصلا. اگه میشه معرفی کنید من نمیدونم چه دکتری خوبه 

نی نی سایت خواهشا لطفا زود منتشر کن مرسی 😭😭😭

بینی تازه عمل شده رو با چکش میزنی؟!!!!!

زیر یکسال ترمیمی عمل نمیکنن

ریسک ترمیمی هم زیاده

تو که اینقدر وسواس داری، ممکنه با ترمیمی هم راضی نشی

بعدشم اگه پنج ماهه عمل کردی چه انتظاری داری؟

اون بینی الان کلی ورم داره

استخونی باشه حداقل یکسالو باید صبر کنی

گوشتی هم باشه ممکنه حتی سه سال طول بکشه.

الان نمیتونی نتیجه گیری کنی که!

فرزندِ ماه، گریه نکن، آن‌گاه که ماه طلوع کند، زمانِ تو فرا می‌رسد...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

تو که قوس بینی زیاد دوست داشتی چرا گفتی نیمه فانتزی عمل کنهتو باید فانتزی عمل میکردینیمه فانتزی یه ق ...

فقط یا طبیعی عمل می‌کرد یا نیمه گف کدوم رو میخوای منم گفتم نیمه نمیدونستم انقد افتضاح میشه که تا حد مرگگگگ پیش برم کههههههه😭😭😭😭😭الان من چکار کنم تو بگوووو😭

تاپیکاتو چندتاشو خوندم .۴ماهه عمل کردی بینی ورم داره منم ۴مااو نیمه عمل کردم

بعد میشینی مثه چی گریه میکنی.گریه استرس سمه

و متوجه بیشتر میکنه حالتشو عوض میکنه

ی روزایی ک ناراحتم اگ یکم گریه کنم خط کانتورم محو میشه پره ها باد میکنه

صبر کن چته.پول الکی ک میدن دست بچه هاشون همین میشه

صبر کن حداقل ۶ماه باید صبر کنی

ماساژ بدی.تغذیه رو رعایت کنی

هی میگی من لنز میزارم من بیبی فیسم 

کاری کردی دکتر هم بیرونت کرده. لابد خانوادتو ب عذاب گذاشتی ک بری عمل

دوباره ک ب این زودی کسی عملت نمیکنه.داخل بینی الان بخیه هست.الکی ک نیس بدویی بری ترمیم

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
بیشتر ببینید
فقط یا طبیعی عمل می‌کرد یا نیمه گف کدوم رو میخوای منم گفتم نیمه نمیدونستم انقد افتضاح میشه که تا حد ...

فقط باید صبرکنی به یک سال برسه وتا اون موقع تحقیق کنی و بری مطب هاشون نمونه ببینی

کدوم شهری؟

من 3 بار کورتون زدم دیگه ورم خوابیدهه

میکم گریه کنی باز ورم میکنه.تو ۴ماه ۳بار کورتون زدی

اشتباه پشت اشتباه

کورتون ک معجزه نمیکنه

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
بیشتر ببینید