2777
2789
عنوان

باورم نمیشه خودم زندگیمو خراب کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 907 بازدید | 43 پست
خودتو سرزنش نکن .... تا دیر نشده یه فکری کن ... با گریه کردن کاری درست نمیشه

مثل خوابه برام فکرکن باچاقو خودت رو بکشی اینجوریه حسش نمیدونم چجوری بگم هنوزم فکرمبگنم مجردم من احمقم احمق

ما ز فلک بوده ایم ، یار ملک بوده ایم * باز همانجا رویم جمله که آن شهر ماست 🤍

۳ ماه عقد ۲۳ سالمه

دختر مگه دیرت بود نمیخوام سرزنشت کنم ولی تو که ازدواج اولت بود نباید با کسی که قبلا طلاق گرفته ازدواج میکردی وقتی درست تحقیق نکرده بودی نشناخته بودی اگه اون خوب بود تو فامیلش میدزدینش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر مگه دیرت بود نمیخوام سرزنشت کنم ولی تو که ازدواج اولت بود نباید با کسی که قبلا طلاق گرفته ازدوا ...

بخدا برام برعکس میگفتن که باهاش ازدواج کنم خدایا😭

شغلش اوکیه؟وضعیت مالیش چطوره

اره شغلش خوبه درامدشم خوبه ولی اینا دربرابر مشکلاتش هیچه... وضهیت مالیش رفته از مردم قرض کرده نداده کلی بدهی داره نمیدونم این وسط چرا خانوادش هی اصرار کردن منو بگیره دنبال ماله حرومه وام ازدواجمم گفنه باید بهش بدم 

دختر مگه دیرت بود نمیخوام سرزنشت کنم ولی تو که ازدواج اولت بود نباید با کسی که قبلا طلاق گرفته ازدوا ...

فقط چون فامیل بودیم قبول کردم و خیلی اصرار های زیاد خر سدم

پس فامیل بودین ..الان که عقدین دیگه درسته ینی رابطه و اینام داشتی باهاش یا ن

نه نداشتم یعنی با التماس نذاشتم ... ولی اون کصافت دیگه بهم دست زده خچالت زده ام شرمگینم یهنی هرچی غیردخول باورم نمیشه با کسی که قراره برام غریبه بشه اینکارو کردم حالم خرابه من حتی دوست پسرم نداشتم