2777
2789
من اکسم شبیه رحمت بود 🤣🤣🤣 تا مدت ها حالم بد میشد تا اینکه قیافه رحمت تغییر کرد انگار پرتر شد دیگه ...

وای😂😂😂😂پس همدردیم

من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

فکر نکردیم سوپره😐 ازینکه صدا سیما اجازه داده تعجب کردیم وگرنه چیز بدی نبود

بازیگره که میخواس سنگ رو بخره رژ قررررمزی زده بود که من تو عروسی ام نمیزنم

صدا سیما اپن مایند شده انگار😵😁

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
بیشتر ببینید

وا  چه چیزا خب پسراش

پی نوشت  خواننده خاموش بودم  و  دلیل اینکه نام کاربریم عدد چون هر اسمی میزدم  نمی‌آورد  پس دلیل نمیشه چون پست و  ندارم  و نام کاربری م عدد پسر باشم یا فیک باشم  بعضی ها  قضاوت می کنند  پی نوشت ۲ وقتی تو تاپیک تون شرکت میکنم شما ها هم شرکت کنید لطفاً مگه حتماً باید خودم بیام تک به تک بگم  بیاید تایپک هام  

بیشتر ببینید

کجاش عجیب 😐🙄

پی نوشت  خواننده خاموش بودم  و  دلیل اینکه نام کاربریم عدد چون هر اسمی میزدم  نمی‌آورد  پس دلیل نمیشه چون پست و  ندارم  و نام کاربری م عدد پسر باشم یا فیک باشم  بعضی ها  قضاوت می کنند  پی نوشت ۲ وقتی تو تاپیک تون شرکت میکنم شما ها هم شرکت کنید لطفاً مگه حتماً باید خودم بیام تک به تک بگم  بیاید تایپک هام  

بیشتر ببینید
قرمز نبود

تناژ قرمز بود دیگه

نود نبود

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
بیشتر ببینید

من فقط دوست داشتم پسراش بگن مامان شما باید رو تخت بخوابی و احترام بذارن

یکیشون زمین میخوابید

ولی واقعیت مادر ایرانی همونه😔

حتی واس لامپ روشن کردن مادرو صدا میزنن... مادر جاش زمینه بقیه رو تخت...

چقدر ذهنتون مریضه اولا که کلی آدم پشت صحنه ان و اتفاق بدی نمیوفته، دوما داشت می‌فهموند یه مادر هرچی ام باشه نگران بچه مریضشه و دوست نداره دلش بشکنه بحرفش گوش می‌کرد 

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
بیشتر ببینید
صدا سیما اپن مایند شده قبلاً ازین سکانسا نمی گذاشت با وجود اینکه مادر و پسر باشن🤣😂😂

چرا پایتخت ٥ هم همچین سکانسی داشتن

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه