2777
2789
عنوان

هیچکس بهم محل نمیزاره یعنی چرا

| مشاهده متن کامل بحث + 471 بازدید | 36 پست
خیلی دوست دارم اونجوری باشم اما خب یوقتایی نیاز دارم به محبت مثلاً خاله هام همیشه از وقتی یادم میاد ...

باید رشدکنی بایدشخصیتت روارتقابدی بایدقوی ومحکم باشی واصلا دیگران روانقدرمهم نبینی که بخوای ازشون توجه ومحبت بگیری خودت برای خودت بایدرفیق ودوست وآشناباشی  هیچکس برات نمیمونه قسم میخورم که نمیمونه فقط خودت بایدهوای خودتوداشته باشی  اگه خیلی دلت محبت خواست شده با ربات چت کن تامحبت ببینی اماازدیگران نخواه و توقع نداشته باش خیلی روی خودت کارکن گلم بیخودکرده که گفته ناخواسته بودی وفلان توهم بایدرک میگفتی مهم الا هست که عاشقمن خانوادم 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی دوست دارم اما نمیتونم احساس میکنم من کافی نیستم کمم لیاقت ندارم نمی‌دونم آرایش میکنم تمیر و مرت ...

رو عزت نفست کار کن. باید اعتماد به نفس و غرورت رو بازیابی کنی. 

یه وقت کسی ناراحت نشه و... هم گول زدن خودت برای پوشوندن این ضعفه. با خودت جدی و بی رحم باش و تغییر کن. در زمینه عزت نفس کتاب بخون. فیلم ببین. تا میتونی تو اینترنت تحقیق و مطالعه کن

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
باید رشدکنی بایدشخصیتت روارتقابدی بایدقوی ومحکم باشی واصلا دیگران روانقدرمهم نبینی که بخوای ازشون تو ...

ممنونم ازت عزیزدلم خیلی زحمت کشیدی اینهمه نوشتی چشم سعی میکنم رو خودم کار کنم بخدا عذاب وجدان دارم انقد به خودم بی اهمیتم و به اونا محبت میکنم اما برا خودم نه، هیچوقت نمیتونم جواب کسی و بدم و واقعا از همه زخم خوردم 🥲 بازم مرسی💗

🔴درخواست ندید پلیییز،مخالفی ریپ نزن کاربر عزیز😃،نینی سایت شاید گاهی انرژی منفی بده اما برای من جای جالبیه، جاییه که خانوما کنار همن و از هر درس سخنی میگن،کاربرای اینجا بجز یه تعداد محدودی قلب سفیدی دارن و صمیمانه کمکت میکنن، و من همه کاربرارو به جز همون تعداد محدود دوست دارم🤌😁💗

بیشتر ببینید
مسقره نباش وقتی تو رو بی محلی میکنن تو چرا میری میچسبی بهشون توام کانتو بکن بهشون

اصلاادم کنه ای نیستم اتفاقا همیشه احساس اضافی بودن دارم اما اگه یکی یک قدم برداره من ده قدم برمی‌دارم ولی اونا واقعا قدر نمیدونن

🔴درخواست ندید پلیییز،مخالفی ریپ نزن کاربر عزیز😃،نینی سایت شاید گاهی انرژی منفی بده اما برای من جای جالبیه، جاییه که خانوما کنار همن و از هر درس سخنی میگن،کاربرای اینجا بجز یه تعداد محدودی قلب سفیدی دارن و صمیمانه کمکت میکنن، و من همه کاربرارو به جز همون تعداد محدود دوست دارم🤌😁💗

بیشتر ببینید
ممنونم ازت عزیزدلم خیلی زحمت کشیدی اینهمه نوشتی چشم سعی میکنم رو خودم کار کنم بخدا عذاب وجدان دارم ا ...

خواهش میکنم گلم حتما میتونی تغیرکنی روی خودت کارکن اینطوری پیش بری هم آسیب میبینی هم بی ارزش میشی برای دیگران 💗💗

اصلاادم کنه ای نیستم اتفاقا همیشه احساس اضافی بودن دارم اما اگه یکی یک قدم برداره من ده قدم برمی‌دار ...

مجردی؟

اگه همین فرمونو بری تو زندگی متاهلیت خیانت رو تجربه میکنی خدا نکرده

و من یتوکل علی الله،  فهو حسبه 
رو عزت نفست کار کن. باید اعتماد به نفس و غرورت رو بازیابی کنی. یه وقت کسی ناراحت نشه و... هم گول زدن ...

ممنونم از حرفهای مفیدت عزیزم چشم سعی میکنم یکاری کنم که بهتر شم،اره دقیقا می‌خوام عسل خودمو جم کنم🥲

بیشتر ببینید
ممنونم از حرفهای مفیدت عزیزم چشم سعی میکنم یکاری کنم که بهتر شم،اره دقیقا می‌خوام عسل خودمو جم کنم🥲

*عیب خودمو

بیشتر ببینید
خواهش میکنم گلم حتما میتونی تغیرکنی روی خودت کارکن اینطوری پیش بری هم آسیب میبینی هم بی ارزش میشی بر ...

ان شاالله،آره واقعا همین الان هم بی ارزش شدم

بیشتر ببینید
مجردی؟اگه همین فرمونو بری تو زندگی متاهلیت خیانت رو تجربه میکنی خدا نکرده

آره 🥲🥲🥲وای چطوری آخه🥲🥲

بیشتر ببینید
برا همین میگم درست شو

آره میدونم 🥲 خودمم خیلی آسیب دیدن باید درستش کنم🙂 ممنونم از راهنمایی هاتون💖

بیشتر ببینید
خاک تو سرم صد بار این تصمیم و گرفتم ولی نمیتونم میگم یه وقت کسی ناراحت نشه

عزیزم باور کن منم ایجوریم،کسی بهم محل نمیده قبلاً خیلی اذیت میشدم اما الان جای ک بهم بی محلی کنن نمی‌رم یا اگ میرم خودمو با گوشی سرگرم میکنم،بعدشم من بیشتر ب اونا محل نمیدم