2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

تغییرات هورمونیه چیزی نیست به نظرم حالا اگه ادامه دار بود یه دکتر زنان برو

نگران سرطانم . ولی دست میزنم به چیزی بر نمیخوره یهو تیر میکشه یهو اصلااا هیچی درد نداره . مثلا یهو ده روز ارومه یهو چند روز درد میگیره .نهایت در حد دو دقیقه تیر میکشه،اروم میشه

یه ماموگرافی یا سونوگرافی برو منم سینه ی چپم اینجوری ولی چون نوزاد سه ماهه دارم نمیتونم حتی یه دکتر ...

من شیردهیم خوب بود شیرمم کم نبود الان سن شیرخواری بچم دیگه بسه دو سالش شده

نگران سرطانم . ولی دست میزنم به چیزی بر نمیخوره یهو تیر میکشه یهو اصلااا هیچی درد نداره . مثلا یهو د ...

ای بابا این فولیای سرطان سینه رو هممون داریم نمیگم بی تفاوت باشی ولی الکی نگرانم نباش چون داری بچه شیر میدی طبیعیه 

ای بابا این فولیای سرطان سینه رو هممون داریم نمیگم بی تفاوت باشی ولی الکی نگرانم نباش چون داری بچه ش ...

جوی لعنت ب فکر. یه دکتر میگفت تا درد داره سرطان نبست

من شیردهیم خوب بود شیرمم کم نبود الان سن شیرخواری بچم دیگه بسه دو سالش شده

حتما یه دکتر برو ببین مامان منم هی میگفت سینه ام تیر میکشه رفت ماموگرافی یه توده بود ولی خداروشکر خوش خیم بودش با قرص خوب شد الانم میگه درد میکنه ولی سونوگرافی و ماموگرافی میگن تموم شده