گلم لطفا و تو رو خدا خیلی دعا کن از ته دل خدا به من و عزیزانم (مادرم و خواهرم و مامان بزرگم و خاله هام و داداشام و بچهای خاله هام)سلامتی و عمر خیلی طولانی و دل خوش و موفقیت و خوشبختی و آرامش و خوش شانسی و آبرو و خوش اقبالی و رزق فراوان و آسایش و زیبایی و عزت و اعتبار و سربلندی به من و عزیزانم بده و محتاج هیشکی من و عزیزانم نشیم انشالله 😔🤲🏻
روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تو رو خدا دعا کن برا من و خواهرم همیشه و همه جا خواستگاری خیلی خوب و عالی بیاد و خواستگارامون همشون خیلی از من و خواهرم از همه نظر خوششون بیاد و انشالله من و خواهرم از بینشون اونی که از همه بهتره انتخاب کنیم الهی😭
روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
تو رو خدا خیلی دعا کن شوهر آینده من و خواهرم و شوهر عزیزانم(پدرم،و شوهر خاله هام و شوهر دختر خاله هام) هیچ وقت زن دوم و دوست دختر و دوست زن و صیغه نکنند و خیلی نجیب و چشم پاک و وفا دار باشن😭
تو رو خدا دعا کن همسرانی خیلی خوش اخلاق و مهربان و نجیب و حلال خور و چشم پاک و سالم و پولدار و آبرو دار و تحصیلکرده و همسرانی زیبا و خوش قد و هیکل و شرکت نفتی رسمی باشند و معتاد و خسیس و فاسد و شکاک و دمدمی مزاج نباشند و اصلا آزارمون ندن و اذیتمون نکنند خدا به من و خواهرم و داداشام بده انشالله🥹😭
تو رو قرآن بنویس و دعا کن هر کی من و عزیزانم رو کتک زد و بهمون تهمت زدن و توهین کرد و هر کی هر ظلم و بدی در حقمون کردن و میخوان کنند و هر کی با احساس من و عزیزانم بازی کرد و انداختمون سر زبونا انشالله خدا جواب ظالما رو بده همین روزا خیلی زود و انشالله هیشکی نتونه من و عزیزانم رو کتک بزنه و توهین و تهمت هیشکی به من و عزیزانم نزنه و هیشکی آبروی من و عزیزانم رو نبره و هیشکی با احساس من و عزیزانم بازی نکنه و هیشکی حق من و عزیزانم رو نخوره انشالله😭