2777
2789

از روزی که یادم میاد

از روزی که چشمم رو باز کردم مامانم مریض بود.

همش مریضه همش حال نداره

توی تک تک خاطراتم. هر بار خواستیم بریم سفر هر بار خواستیم بریم عروسی، توی تک تک سیزده بدر های زمان بچگیم...

همش حال نداشت.

از اون طرف نه عشقی. نه زندگی درست و حسابی . نه پول . نه کار درست و حسابی. این همه درس بخون ، هیچی به هیچی

اصلا خسته شدم. دیگه انرژی و انگیزه ی ادامه دادن ندارم. کاش زندگیم تموم میشد

الان به مامانم گفتم صبح رفتی دکتر، دکتر چی بهت گفت؟ ( چون سرگیجه داره)

چند تا سوال ازش پرسیدم

با ناله جوابمو میده

خب من اعصاب ندارم به خدا به کی بگم اعصاب ندارم

بهش گفتم همش تو مریضی همش به خاطر مریضی هات استرس میدی به من

بدش اومده

خودم عذاب وجدان گرفتم

ای بمیرم من راحت شم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بیماری جسمی

عزیز دلم میدونم شرایط سختی داری 

ولی سعی کن یکم باهاش همدلی کنی 

منم متاسفانه شرایط شما رو دارم با این تفاوت که مامانم ادای افسردگی رو در میاره و خیلی خیلی اذیت میشم 

اینجا بودن بهم این فرصتو داد که خودم باشم 
عزیز دلم میدونم شرایط سختی داری ولی سعی کن یکم باهاش همدلی کنی منم متاسفانه شرایط شما رو دارم با این ...

تموم موهام سفید شد به خاطرش انقدر به خاطر مریضی هاش به من استرس داد

عمل قلب و عمل حاملگی خارج از رحم و فیبروم و کم خونی و...

پیش خودم میگم آخه یه روز سالم نبود

تموم موهام سفید شد به خاطرش انقدر به خاطر مریضی هاش به من استرس دادعمل قلب و عمل حاملگی خارج از رحم ...

ان شا الله زودتر حالشون خوب بشه 

شما هم دیگه غصه این چیزا رو نخور 

کم خونی که غصه نداره گلی 

ان شا الله زودتر حالشون خوب بشه شما هم دیگه غصه این چیزا رو نخور کم خونی که غصه نداره گلی

غصه نداره عزیزم

من خودم آهن بدنم صفره. اصلا این ارث ماس 

ولی مامانم کلا خوابه . کلا مریضه همش سرش درد میکنه. اصلا نمیدونم چطوری توضیح بدم. مثل مادر شما که میگی اداری افسردگی در میاره گاهی فکر میکنم مامانم ادای مریض بودن در میاره

غصه نداره عزیزممن خودم آهن بدنم صفره. اصلا این ارث ماس ولی مامانم کلا خوابه . کلا مریضه همش سرش درد ...

پس اگه خودت این حسو کردی که ممکنه ادا در بیاره و سو استفاده کنه باید بگم قطعا حق با توعه 

فقط کسی میتونه درکت کنه که خودش با ادم اینطوری زندگی میکنه 

گاهی از شدت بازیگریش عصبانی میشم و دوست دارم خونه رو برای همیشه ترک کنم 

اگه مورد خوبی برات پیش اومد زودتر ازدواج کن برواعصابت بهم میریزه. خودت هم جدی جدی افسردگی میگیری

از ازدواج خیلی میترسم 

گفتی موهامو سفید کرده باید بگم مامان منم واقعا موهامو سفید کرده 

از ازدواج خیلی میترسم گفتی موهامو سفید کرده باید بگم مامان منم واقعا موهامو سفید کرده

ازدواج که واقعا ترسناکه. اما اگه درست انتخاب کنی و شانس بیاری، میتونه خیلی خوب باشه

فقط باید درست انتخاب کنی

ازدواج که واقعا ترسناکه. اما اگه درست انتخاب کنی و شانس بیاری، میتونه خیلی خوب باشهفقط باید درست انت ...

اون که قطعا 

امیدوارم شرایطتت بهتر شه