2777
2789
عنوان

دارم از دلدرد منفجر میشم🤩💔

| مشاهده متن کامل بحث + 579 بازدید | 31 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مفنامیک اسید بخور عالیه

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
بیشتر ببینید

اینکارو کن

یه ظرف بردار

تخم مرغ بشکن ، زردشو پرت کن

بعد توش سس شکلات یا سس قرمز بزن

بعدش اگه پنیر پیتزا دارین بزن توش اگه نه نون خشک بریز

بعدش ۱ ساعت بزار استراحت کنه

بعد از یکساعت مایع ظرف شویی یه قطذه بریز توش

بعدم اشغالی که درست کردی و بنداز تو سطل زباله و اپن ظرفو بشکن اعصابت تضمینی خوب میشه.

برای دلدردت برو مسکن بزن یا مفنامیک اسید بخور هم دردو و هم خونو کم میکنه و هروقت قرصو خوردی دوساعت بعدش بخواب

از گهواره تا گور طلب دانوش😂🥴  سوال عربی (رشته انسانی ، تجربی ، ریاضی  هرسه پایه دبیرستان)فنون(عروض ، سبک شناسی و آرایه) و یا هر درس دیگه ی (انسانی)  ، اگه داشتین بپرسین تا جایی که بلد باشم جواب میدم❣       یه عدد کنکوری(:

بیشتر ببینید

شوهرتون چیکار کنه براتون خوبه تو این چند روز

ماساژ خوبه؟

گرمیجات فراوون چی؟

با اینکه مطلع هستم از آناتومی بدن خانم ها و درسش رو خوندم اما از درد و شرایطش مطلع نیستم طبیعتا چون مرد هستم

در کل بگید شوهرتون چیکار کنه دردتون آروم و قابل تحمل میشه؟

آیا بعد از آروم کردن درد میشه رابطه داشت

دعا کنید لیاقت پیدا کنم شهید گمنام بشم

دیکلوفناک نه خطرناکه دور از جونش طوری نشه شما هم اگر میخوردی نخور دیگه

چرا من یکبار خوردم راحت شدم مثل بعد زایمان کردن راحت شدم😅😅

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
بیشتر ببینید
چرا من یکبار خوردم راحت شدم مثل بعد زایمان کردن راحت شدم😅😅

منم قبلاً میخوردم یکبار اینجوری شده نخور عزیزم دکترمم گفت اینا خیلی ضرر داره 

متاهل و متعهد ❤️                                      خدایا شکرت 💚

منم قبلاً میخوردم یکبار اینجوری شده نخور عزیزم دکترمم گفت اینا خیلی ضرر داره

ممنونم نمیخورم دبگه

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
بیشتر ببینید
فدات عزیزم آره نخور دور از جون طوری نشی

چه مهربونی🥰چشم

بیشتر ببینید