2777
2789
عنوان

بنظرتون به روی دوست پسرم بیارم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 161 بازدید | 20 پست
اگ گوش نداد چ فکری بکنم؟

قصدتون ازدواجه؟ چند سالتونه اصلا؟

اگه گوش نداد و اذیت بودی کات کن

و برا خودت ارزش قائل شو

اکه دوستت داشته باشه حتما گوش میده و باعث ازارت نمیشه

من هنرمندم و در بند هنر آزادم…💚

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اره ینی نمیدونمبرم مغازش ینی؟اصلا از اینکارا خوشم نمیادپفففف پف دلم میخاد پارش کنم اهخب مثل ی همکار ...

نه مغازه نه یه زنگ بزن باهاش گرم بگیر وسطای زنگ یه تیکه بندازه اگه با پارتنرت باشه متوجه میشه ساکت میشه ولی اگه متوجه نشه حرفتو تایید می‌کنه مثلا بگو چند روز سره پارتنرم گرمه چقد دنیا خراب شده چقد آدما خراب شدن دیگه اگه با پارتنرت اوکی باشه لال میشه اما اگه اوکی نباشه حرفتو تایید می‌کنه یا میگه حق باتوی اینجوری خودت متوجهه میشی با مغازه رفتن چیزی درست نمیشه آدم باید سیاست داشته باشه

نه مغازه نه یه زنگ بزن باهاش گرم بگیر وسطای زنگ یه تیکه بندازه اگه با پارتنرت باشه متوجه میشه ساکت م ...

یا بگو تو گوشی پارتنرم دیدم با یه دختر چت می‌کنه من فقط دختره و گیر نیارم پارش میکنم وسطشم یه خنده بکن که ضایع نشه که مثلاً طرف خبر داره آخرشم بگو من باهات احساس راحتی میکردم بهت گفتم بنظرت دختره رو چیکار کنم اینجوری خیلی با سیاست میشی اسی

فقط اولش که زنگ زدی یکم بحث های دیگه رو بیار جلو یهویی نرو سر اصل مطلب میدونی وقتی وسط حرفای روزمره یه حرف مهم و میکشی جلو بیشتر حالت درد و دل داره مثلا اینکه تو خبر نداری چون اگه یهویی بری سر اصل مطلب بهت تهمت میزنه پیش پارتنرت یا وجهت خراب میشه