2777
2789
عنوان

به نظرتون این دختر خوشبخته

| مشاهده متن کامل بحث + 639 بازدید | 78 پست

اگه یه شوهر خوب هم کنه یعنی یه آدم فهیم بشه شریک زندگیش بله خوشبخت تر هم میشه

لطفا نگید همه چی مگه به ازدواجه 

آدمی همدم میخواد 

نه هر همدمی 

همدمی که واقعا یار و مونس باشه 

در این صورت رسما خوشبخته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب دوستت بگو خوشبحالت ک ب آرزوت رسیدی ما همین هارو هم نداریم😂😂😂میبینی ب من میگن سیاه بخت ب من نخندین ادم های خوشبخت منم یه روز روزگاری داشتم جوون بودم برو بیای داشتم😅💔

خستم ب اندازه تموم نفس هام خستم💔                                                                                                 این موهای سفیدمونم بخاطر هزارتا بغض و دردیه که تو قلبمونه ..💫🖤

اگه یه شوهر خوب هم کنه یعنی یه آدم فهیم بشه شریک زندگیش بله خوشبخت تر هم میشهلطفا نگید همه چی مگه به ...

بیا 

یکی پیدا شد همه چی تموم 

شما گیر دادی به شوهرش

شاید هدفش ازدواج نیست

چند تا تاپیک قبلیتو تیتروار نگاه کردم.. آدم حسود سعی در تخریب دیگران داره اما تو وجودت فقط حسرته نه حسادت تو خیلی مهربونی عزیزم امیدوارم خدا برات بهترین اتفاقها رو رقم بزنه 

آرهام. کاساندان. بابادوک سابق.. امیدوارم بتونم این یکی کاربریو حفظ کنم  
چند تا تاپیک قبلیتو تیتروار نگاه کردم.. آدم حسود سعی در تخریب دیگران داره اما تو وجودت فقط حسرته نه ...

قربونت برم گلم اره خیلیی حسرت دارم اما دلسوزم 

فدات بشم که اینقدر بادرکی😘😘😘😘

بیا یکی پیدا شد همه چی تموم شما گیر دادی به شوهرششاید هدفش ازدواج نیست

من فقط نظر خودمو گفتم🙂

چون اطرافم همه چی تموم اینطوری دیدم ولی حس میکنم از درون خوشبخت نیست چون همیشه تنهاست 

نظرات متفاوته دیگه

من فقط نظر خودمو گفتم🙂چون اطرافم همه چی تموم اینطوری دیدم ولی حس میکنم از درون خوشبخت نیست چون همیش ...

اره حس شماست و خواهشا برای دختر مجرد مطرح نکنید و تو روش نگید

ببین شاید اون با مسالش کنار اومده اما گفتن حرف شما ممکنه بهمش بریزه.

من قصد ناراحت کردن شمارو ندارم فقط،از دید ی دختر مجرد میگم

من مجردم اما از شرایطم راضیم .