2777
2789
عنوان

دلم میخواد یه چی بخورم ولی نمیدونم چی

| مشاهده متن کامل بحث + 546 بازدید | 64 پست
خب پس عملیات با موفقیت به اتمام رسید🥹❤️

تقریبا😂

می گفت : همه چی رو نگو...هر چی بگی ،بیرون میاد میره تو هوا تا یه روزی یه جا سبز شه! چیزی که نمی دونی رو نگو چیزی که نمی خوای بشه رو نگو...چیزی که خوش نیست رو نگو...چیزی که می‌شه بدبختی کسی رو نگو... حرف های خوب بزن، بذار بیان یه جا بشینن سبز بشن💚

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چیپس

پفک

پفیلا

لواشک

میوه خشک

بستنی

پاستیل

بستنی سرخ شده

سیب‌زمینی سرخ کرده

املت

میرزا قاسمی

هیچ اندوهی تمام نمی‌شود، اما همه چیز می‌گذرد.          حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑      منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤ اوست کوروش، پسر بهشت در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل   گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک

بیشتر ببینید
ایشالا پسر کوچولوتون همیشه سلامت باشن

فدای دل مهربونت بشم خوشگلیم تنت سلامت باشه همیشه

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

واقعاااا😶😶😶

آره والا

می گفت : همه چی رو نگو...هر چی بگی ،بیرون میاد میره تو هوا تا یه روزی یه جا سبز شه! چیزی که نمی دونی رو نگو چیزی که نمی خوای بشه رو نگو...چیزی که خوش نیست رو نگو...چیزی که می‌شه بدبختی کسی رو نگو... حرف های خوب بزن، بذار بیان یه جا بشینن سبز بشن💚

بیشتر ببینید

جوجه کباب 

کوبیده با سماق 

سبزی خوردن با سنگگ داغ

حلیم

فسنجون

باقالی پلو با ماهیچه

خوراکی هم برگه زرد الو،توت خشک،انجیر خشک و مویز،توت فرنگی،موز،چغاله بادام😋🤦‍♀️

من اینا همه رو هوس کردم😋

من حاملم الان دوماه گیر دادم ب این هرچی میگردم هیجا هنوز نوبرانشو نیاوردن😂

حالا من دوران بارداری فقط دلم هوس خاک میکرد😂🤦‍♀️

بیشتر ببینید
قربونت برمخیلی مراقبش باشششش ببوسش از طرفم

خدانکنه مهربونم 

چشم بوسش کردم خاله جونش🫂♥️

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

جوجه کباب کوبیده با سماق سبزی خوردن با سنگگ داغحلیمفسنجونباقالی پلو با ماهیچهخوراکی هم برگه زرد الو، ...

باورت میشه الان هیچکدومو دلم نمیخواد؟

فقط هوس یه چی کردم که خودمم نمیدونم چیه😂

بیشتر ببینید
چیپسپفکپفیلالواشکمیوه خشکبستنیپاستیلبستنی سرخ شدهسیب‌زمینی سرخ کردهاملتمیرزا قاسمی

املتم خوبه😍

بیشتر ببینید