2777
2789
عنوان

مامانم میخوام با حرف مامانبزرگم داداشمو بدبخ کنه🥲💔تروخدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1356 بازدید | 74 پست
🥲🤣🤣

والا

مادرت ۹ ماه به شکم کشیده ۲سال بهش شیرداده پدرت بزرگش کرده حالا مادربزرگت میخواد براش زن بگیره

'ش‍‌دی‌زی‍‌ب‍‌ات‍‌ری‍‌ن‌دل‍‌ی‍‌‍‌ل‌،ب‍‌رای‌ِری‍‌خ‍‌ت‍‌ن‌ِاش‍‌ک‍‌ام'.)🖤️

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببینید زوجین تفاهم دارند ؟داداشت اصن اون دختر رو دوست داره ؟یا برعکس دختره داداشت رو دوست داره ؟خودت ...

🥲🥲🥲🥲ممنونم از راهنمایی تون درسته ..

مادربزرررگم ماروکشت بدبخ اون دختره هم تقصیر نداره ک

حالاداداشت بخاطرحلال شدن شیرمادربزرگت ازدواج کرد فردا بخاطر تاریخ عروسی حلال نمیکنه پس فردا بخاطر تا ...

🥲🥲🥲🥲🥲اره دیگ ...میخوابه پا میشه فقط اسم دختره رو میگ 

ب داداشم رسمیتی میگ دختره خوبه اون روز زنگ زده بود ب دختره ک دختر واقعی من نیمخوای بشی بدبخت دختره هم مونده دست این

داداشم براش قیافه مهم نیس

مگه میشه؟؟؟؟

پس چی براش مهمه🫤

اکه براش قیافه مهم نیست تو همون مشهد براش پیدا کن...

برا دختره هم مهم نیست؟

آخه مگه میشه قیافه مهم نباشه ، از عجایبه ولا این قضیه

مگه میشه؟؟؟؟پس چی براش مهمه🫤اکه براش قیافه مهم نیست تو همون مشهد براش پیدا کن...برا دختره هم مهم نی ...

اخلاقش . مذهبی بودنش 

اخه میگمممم اصلا قصد ازدواااج نداااشت مادربزرررگم میگ بگیررریم 

اخلاقش . مذهبی بودنش اخه میگمممم اصلا قصد ازدواااج نداااشت مادربزرررگم میگ بگیررریم

حقوقش چقدره؟؟؟

من خودم قصد ازدواج نداشتم ولی عاشق شدم برا همین رفتم تو فکرش😅

برا منم مذهب و چادری بودنش و... مهمه 

ولی خب باید قیافه و اخلاقش به دلت بشینه...

حقوقش چقدره؟؟؟من خودم قصد ازدواج نداشتم ولی عاشق شدم برا همین رفتم تو فکرش😅برا منم مذهب و چادری بود ...

۴۰ میلیون ثابت 

۲۳ سالشه دوراع دور عکسشو دیدیم خودشو ندیدم یه دختر کوچولو ک اصلا بهش نمیخوره ۱۹ سالش باشع 

۴۰ میلیون ثابت ۲۳ سالشه دوراع دور عکسشو دیدیم خودشو ندیدم یه دختر کوچولو ک اصلا بهش نمیخوره ۱۹ سالش ...

تازه که گفتی عکسشم ندیده 

مطمئنی چهل میدن؟؟؟ حرم مگه خادم افتخاری نیست؟؟؟

مگه پول میدن؟؟ اونم چهل میلیون؟😐