2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم میشه توضیح بدی

عزیزم همین ناهید کیانی ک قهرمان المپیک شده از ۶ سالگی تکواندو کار کرده

این خانم بخواد الان بره تکواندو نمیتونه خودشو برسونه ب جایی که بره المپیک و اینا

تکواندو فقط رزمی نیس باید فرم هارو بری بین کمربند گرفتن ها هر چند ماه یک بار ازمونه ممکنه بار اولم قبول نشه 

بین ازمونه قرمز ب مشکی ۱۲ ماه فاصله اس تازه اگه رد نشی

۱۳ سالم نیست بخدا دستم خورد🥲😂

تکواندو خیلی خفنه من از ۱۰٫۱۱سالگی عاشقش بودم ذاتا استعداد داشتم یکی‌از ورزشای مورد علاقم بود حیف کس ...

من از بچگی عاشق بوکس بودم ولی فرستادنم تکواندو نامردا😂🥲

ولی الان راضیم

عزیزم همین ناهید کیانی ک قهرمان المپیک شده از ۶ سالگی تکواندو کار کردهاین خانم بخواد الان بره تکواند ...

منِ خر قهوه ای کاراته بودم

خاک بر سرم کنن🫠

دوستم الان دان دو مشکی داره باشگاه زده

همراه هم از ۵ ،۶ سالگی شروع کردیم..

میبینم آن شکفتن شادی را🌤️‌

منِ خر قهوه ای کاراته بودمخاک بر سرم کنن🫠دوستم الان دان دو مشکی داره باشگاه زدههمراه هم از ۵ ،۶ سال ...

الهیییی

بهتر بابا من از الان گردن درد و کمر درد دارم

تکون میخورم استخوانم صدا میده

من از بچگی عاشق بوکس بودم ولی فرستادنم تکواندو نامردا😂🥲ولی الان راضیم

باز یه چی فرستادنت منو هیچکس کشف نکرد😂💔

من فوتبالمم خیلی خوب بود دوستام عروسک بازی و خاله بازی میکردن ولی من چون دوتا داداش داشتم همش باهم فوتبال بازی میکردیم خیلی سخت جون بودم شدید ترین ضربات بهم میخورد کبود میشدما ولی آخ نمیگفتم یه بچه ی ۷ساله😂 به درد دروازهبانی میخوردم قدمم بلنده ولی نشد دیگه گاهی خیلی غصه میخورم🥲

نهههورزش خیلییی خوبهه

ورزش رزمی فقط از دور خوبه

یعنی هیکل خوبو روحیه سالم داری ولی تموم بدنت همیشه زخمه بس ک میدوییم شب تا صبح سرفه میکنیم 

باز یه چی فرستادنت منو هیچکس کشف نکرد😂💔من فوتبالمم خیلی خوب بود دوستام عروسک بازی و خاله بازی میکر ...

واییی منم فوتبالم خیلی خوبه ولی چون ریز میزه ام ب درد فوتبال نمیخورم🥲😂

الهیییییی ، فدا سرت عشقم

واییی منم فوتبالم خیلی خوبه ولی چون ریز میزه ام ب درد فوتبال نمیخورم🥲😂الهیییییی ، فدا سرت عشقم

چقد نظراتمون نزدیک به همه😁😍 مسی هم ریزه میزست دیدی چه اعجوبه ای بود چجوری فرار میکرد یهو یه گل خوشگل میکاشت😂

قربونت قشنگم🫂🥹