2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم عیدنیومدخونم 😐😐😐😐خوبه خجالت نمیکشه ازخودش

| مشاهده متن کامل بحث + 1084 بازدید | 56 پست
چراتفاقاایندفعه قشنگ حالشومیگیرم یعنی چی شوهرم مثل حمالابراش کارانجام بده بعدعیدی برادرش نیادخیلی ز ...

وقتی اشتباه فکر کنی اشتباه هم نتیجه میگیری ،هرچی هست بین خودشون هست شما سعی نکن با اتیش انداختن بینشون روابطشون رو خراب کنی 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

متاسفانه آخر این داستانی ک شروع داری میکنی بد شدن خودتهاین راه ها تجربه شدستفکرتونوازخواهرشوهرتون پا ...

شوهرمم ازخواهرش بکشه بیرون من تاابدپرتش میکنم زورداره همه کاراشوشوهرم انجام میده

تامیتونی شادباش وبخند😍شادی اکسیرجوانی است
وقتی اشتباه فکر کنی اشتباه هم نتیجه میگیری ،هرچی هست بین خودشون هست شما سعی نکن با اتیش انداختن بینش ...

بایدخراب بشه چون شوهرموساده گیرآورده

ایشون خیلی وقته از جهالت دراومده شما هرکار کنی عروس بده میشی این وسط فقط

شوهرم دست ازمهربونی برداره وقتی خواهرش آدم حسابش نمیکنه منم کلاقیدشومیزنم

شوهرمم ازخواهرش بکشه بیرون من تاابدپرتش میکنم زورداره همه کاراشوشوهرم انجام میده

فک میکنی شوهرت خیلی ببخشید کور یا لاله اصلا اینطور نیست 

اون خودش میفهمه 

شاید اصلا برای برادرش زنگ زده عذرخواهی کرده وشمانمیدونی 

در هر صورت مطمعن باش این کاردرستی نیست و در دراز مدت برای خودت داستان میشه

من متوجه میشم که چی میگی ودرکت میکنم

اما تو مسئله باید سکوت کنی

فک میکنی شوهرت خیلی ببخشید کور یا لاله اصلا اینطور نیست اون خودش میفهمه شاید اصلا برای برادرش زنگ زد ...

نه بابازنگ چی کارهرسالشه شوهرمن خنگ وساده اس

سرزده رفته بود ؟

نه خب سرزده به حساب نمیاد چون تو روستان ما یه روزه رفته بودیم میدونستن خونه همشون همون روز میریم.زنداییم خیلی عوضیه با خانواده خودش مادرو پدر و خواهر بردارش قطع رابطه کرده خونش راه نمیده خانواده ی شوهرشم چشم نداره ببینه ما هم بار اول و اخرمون بود رفتیم خیلی ضایعن پرده رو یواشکی کنار زدن دیدن ماییم باز نکردن در صورتیکه ما هیچ ارتباط بدی باهاشون نداریم و عید به عید یه ربع میریم میشینیم بلند میشیم.