چقدر میخوای هزینه کنی چون اگه دوربین خیلی برات مهمه اس ۲۴ اولترا بگیر فقط نزدیک ۱۰۰ تومنه در ضمن با اجازه ات دوستان کنکوری و پشت کنکوری به تمامی سوالات شما پاسخ داده میشود بیاین تاپیک اخرم
خوشحال میشم تو تاپیکایی که درباره کنکور هست تگم کنید لطفا تا بتونم به یازدهمیا و دوازدهمیا کمک کنم که به اهدافشون برسن مخصوصا رشته ریاضی فیزیک الانم هر روز تاپیک پاسخگویی به سوالات کنکوری میزارم از صبح تا شب تاپیکام رو حتما چک بکنید با تشکر
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نه اینقدر پول ندارم متاسفانه میخاستم ایفون درحد نو بخرم ولی میگن دردسر،دار برنامه هاش پولی هست و ـــ ...
پس باید قید دوربین خوب رو بزنی چون گوشی خوب داریم تو این رنج ولی دوربین خوبی داشته باشن نه
خوشحال میشم تو تاپیکایی که درباره کنکور هست تگم کنید لطفا تا بتونم به یازدهمیا و دوازدهمیا کمک کنم که به اهدافشون برسن مخصوصا رشته ریاضی فیزیک الانم هر روز تاپیک پاسخگویی به سوالات کنکوری میزارم از صبح تا شب تاپیکام رو حتما چک بکنید با تشکر
نه اینقدر پول ندارم متاسفانه میخاستم ایفون درحد نو بخرم ولی میگن دردسر،دار برنامه هاش پولی هست و ـــ ...
در حد 35
A35 میتونی بگیری که اتفاقا گوشی خوبیه
اللهم عجل لولیک الفرج🥲💚الحمدلله کما هو اهله،خدایا شکرت به اندازه ای که سزاوارشی(: امروز ۱۴۰۴/۱/۲ ،فهمیدم خدا حاجتمو داده،خواستم بگم هیچوقت از رحمت خدا ناامید نشین،علارغم تمام گناهامون اون بخشنده ترینه...پس همیشه دعا کنید و زیاد هم ازش بخواید اون که بی نیازه ،خوششم میاد زیاد بخواین(: