2777
2789
عنوان

نحوه رفتار با این پسر

190 بازدید | 19 پست

کسی که باهاش در ارتباطم میگه یک هفتس سرما خورده میترسه بیاذ پیشم منم بگیرم مریض شم

حالاااا باشگاه رفته سرکار رفتع باغ رفته مهمونی رفتع

فقط نگران منه که سرما نخورم

منم خرررررمم گوش دارم لابد🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

چطور قهوایش کنم؟

این دفعه گفت بیا ببینمت بگو سرما خوردم۱۰روز بپیچون😂

دختر جان... تحصیلاتت، شغلت و پولت؛ هرگز یه روز صبح بیدار نمیشه...تصمیم بگیره که یهویی ولت کنه بره! به آرزوهات بچسب، باور کن پسرا جایی نمیرن! 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

زنگ زد یا پیام داد بنظرم بگو شما؟؟؟ بعد هر حرفی زد بگو من شمارو بجا نمیارم تمومش کن بره

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

زنگ زد یا پیام داد بنظرم بگو شما؟؟؟ بعد هر حرفی زد بگو من شمارو بجا نمیارم تمومش کن بره

هر ساعت گزارش میده هرجا میره جالبیش اینه

و جالب اینه ما تا هفته پیش هر روز هر روز همو دیدیم

بهونه واسه پیچوندن

من انفولانزا گرفته بودم هرچی به طرف گفتم نه نمیام میگیری میوفتی گفت نه بیا من بدنم سفته

با اون حالم برداشتم رفتم

کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده و همه تاپیکا متعلق به شخص خودم نیست چندین نفر روی این اکانت تاپیک زدن اگر دلخوری ایجاد شده از ته قلبم معذرت می‌خوام🙏🏼

بهونه وای پیچوندنمن انفولانزا گرفته بودم هرچی به طرف گفتم نه نمیام میگیری میوفتی گفت نه بیا من بدنم ...

بابا حالشم خوبه چرت میگه چطور نکران بقیه نیست بگیرن همین نگران منع

میگه بیام طاقت ندارم بوست نکنم میگیری 

واااای چرا پسرا اینجوری شدنننن. رل دوستمم عین همین شده. چن تا تاپیک‌از صب دیدم دقیقااا عین همین. پسر ...

ما خیلی وقته باهمیم این همینجوره اولش تند جلو میره تو ماهم یهو اینحور میشه این یه چیش هست مطمعنم

هر ساعت گزارش میده هرجا میره جالبیش اینهو جالب اینه ما تا هفته پیش هر روز هر روز همو دیدیم

مگه نمیگی فکر کات کردنی😐 خب نمی‌خوای کات کنی دیگه چرا الکی میگی 

همینجوری با این تحفه ادامه بده برا خودت میگم 

این حتما دیگه دوست ندارع ک این مدت نیومده ببینتت 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

مگه نمیگی فکر کات کردنی😐 خب نمی‌خوای کات کنی دیگه چرا الکی میگی همینجوری با این تحفه ادامه بده برا ...

دارم میگم میخوام کات کنم😐‌ نوشتم تو کامنتا

اما قاعدتا ناراحتم‌ که ۷ روزه نیومده ببینتم و عادیه