2777
2789
عنوان

اونای که بچه کوچیک دارید نرید مهمانی

| مشاهده متن کامل بحث + 4951 بازدید | 142 پست
خب شما دلت به رفت و امد نیست اعلام کن بنظرم که نفرین نکنی..یکم روحت بزرگ کن ادم فقط،استخوناش با خودش ...

نمی فهمن ادم نیستن

به شانس بگوید ماهنوز زنده ایم یک شب هم درخانه ی مارا بزند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا دلت و بزرگ کن بچه س دیگه فردا پس فردا خودتم بچه دار میشی خوشت می آد یکی اینجوری بگه

شده قضیه خواهرشوهرم رنگ خونه خودش ک نمیبینیم وقتیم میاد خونمون قشنگ بهش احترام میزاریم

ما تا اون میاد حق نداریم بریم خونه پدرشوهرم ممنوعع وگرنه خانم ناراحت میشه بچه خودش ۶ ماهشه عیب نداره خواب خوراک از بقبه بگیره بقیه بچه اه پیفه ..

خونه مادرشوهرشم کلا خواهرشوهراش حق ندارن بیان تا این میره ..

امیدوارم لچه اش بزرگ که شد همون رفتاری که میکنه ببینه متوجه بشه

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....

وووااایییی من قدیم خیلی بچه دوست داشتم ولی بچه ی یکی از اشناهامون وقتی میاد خونمون مغزم منفجر میشه...

هم فضوله هم خیلی خیلی بی ادب ...

حالا باز فضولیشو تا یه حدودی میتونم تحمل کنم ولی بی ادبیشو اصلا نمیتونمممم ...

تو ازاری /تو دردی /یه دیوار بلندی 🌱

وووااایییی من قدیم خیلی بچه دوست داشتم ولی بچه ی یکی از اشناهامون وقتی میاد خونمون مغزم منفجر میشه.. ...

مردم حوصله خودشونم ندارن باید اینارو هم تحمل کنن

به شانس بگوید ماهنوز زنده ایم یک شب هم درخانه ی مارا بزند
دقییا اینجاه هم پر بهشون برخورد مشخص بی فرهنگ پلشتن

خودت بی فرهنگ پلشتی 

والا من کسی که بدترین بدیارم کنه نفرین مرگ براش نمیکنم تو دیگه خیلی دلت سیاهه وگرنه روزانه هزار تاپیک میزنن میگن بچه مهون شلوغ کرد همه تاییدش میکنن میگن بچه ها شلچغن الانم هرکس نظر داد گفت بچه مهمون خونم شلوغ کرده نفرین نکرد تو فقط خبرمرگشون خواستی تویی ک با اون دلسیاهت نفرین میکنی واقعا دلت مرگ اونارو میخواد؟؟ دلم بیشتر برات سوخت

واقعا یکی که بچش حرف نمیفهمه باید مراعات بقیه رو بکنه

تو زاییدی ماها چرا باید تحمل کنیم؟ 

خونه کتیف کردن بازم خوبه بعضی وقتا ضرر مالی میزنن مادر پدر به روی خوشون نمیارن که بچس شیطونه

خب یعنی چی؟؟؟؟ 

اعتراض کنیم میشیم دل سیاه.... 

بچه بلا با با بچه شر خییییلی فرق داره

فقط 6 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام بچه ها هر کسی امضامو میبینه میشه برای شفای بابای سرطانیم دعا کنه. روزگار سختی داریم😞

دقییا اینجاه هم پر بهشون برخورد مشخص بی فرهنگ پلشتن

به من که برنخورد تو اینقدر پشت کوهی هستی حتی آداب معاشرت تو فضای مجازی هم بلد نیستی چه برسه به محیط واقعی،

منتها این که پس انداخته شده تویی ،که متاسفانه پاچه ی نی نی سایتیا رو هم گرفتی، بی شخصیت بودن از فرهنگ خونوادگیت میباره🤣🤣🤣

خودت بی فرهنگ پلشتی والا من کسی که بدترین بدیارم کنه نفرین مرگ براش نمیکنم تو دیگه خیلی دلت سیاهه وگ ...

با بچه ها نبود تو چرا بهت برخورد با امای بی فرهنگ بود توچرا به خودت گرفتی 

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 

الان خونه مادرم آپارتمانی هست  بچه های خواهرام که میان ۱۱تا بچه میشن  همش بدو بدو بهشون که میگم بچه هارو بگین بدو بدو نکنن همسایه پایین چه گناهی داره  خواهرم میگه خوب یه روزه دیگه تحمل کنن  اینم بگم که من بچه هام بزرگن ۲۵ و۱۸ ساله ان  دیگه من هیچی نمیگم  خیلی بهشون بر میخوره تا یه چیزی میگی به بچه اشون 

به من که برنخورد تو اینقدر پشت کوهی هستی حتی آداب معاشرت تو فضای مجازی هم بلد نیستی چه برسه به محیط ...

حرف بنداز زمین صاحبش برش می داره

اسی میدونم الان منم میخوری 

ولی چقدرررر بی ادبی چقدر دلت سیاهه کلا میگما نه فقط برای این تاپیک به بقیه تاپیک ها هم سر زدم قشنگ از اون سلیطه های بیخود هستی من رفتم خدافظ چون با تو نمیتونم در بیفتم الفرارررر

الان خونه مادرم آپارتمانی هست بچه های خواهرام که میان ۱۱تا بچه میشن همش بدو بدو بهشون که میگم بچه ...

مردم چرا تحمل کنن وا