2777
2789
عنوان

اونای که بچه کوچیک دارید نرید مهمانی

| مشاهده متن کامل بحث + 4951 بازدید | 142 پست
به خدا.الان تو این تاپیک میگن بچه دردسر داره.دردسر بچه تهش بدغذایی و بپر بپر کردن و بهانه‌گیریه. این ...

دقیقا  همین   مثل اتیشن بچه هاشون 

مادر تکووون نمیخوره 

ربطی به قلب نداره   اکی من  قلبم خراب  من بد 

السلام علیک یا ابا عبدالله  💚

دیگه خونه پدرو مادرشون میرن مثه سما قرار نیست بچه شما بزرگ شده ب اونا گیر بدی اون تایمی که اونا هستن ...

من به خاطر همسایه پایینی میگم  شما فک کن میدون اسب دوانی درست میکنن  تا ۱۱ شب بدو بدو همرا با جیغ وسر وصدا شما باشی میتونی تحمل کنی همسایه بالای سرت همچین سروصدایی بکنن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه بچه هادردسردارن طبیعیه

طبیعی نیست. 

چرا یکی دیگه تحمل کنه آسیب ببینه؟ 

بچه شر با شیطون خیلی فرق داره

کمترین اینه بچه هاشون که میرن باید به همسایه جواب پس بدیم ببخشید ببخشید کنیم. 

واقعا بعضی از والدین خیلی بی مراعاتن  اصلا تذکر نمیدن

فقط 6 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام بچه ها هر کسی امضامو میبینه میشه برای شفای بابای سرطانیم دعا کنه. روزگار سختی داریم😞

فرهمگ اپارتمان نشینی اشنای داری

مدل صحبتت مشخص کی فرهنگ داره کی نداره

من این فرهنگ دارم خونه مادرم میرم اظهار نظر نکنم آخه به من چه برادرزاده ام چیکار میکنه..

من مبگم اعتراضی هست بزار والدینت بگن نه شما 

چون اونام مثل شما خونه والدینشون

هر روزم که نمیان 

الان طبقه پایین من ۱۰تا بچه کوچیک هر دفعه تو دورهمی دارن ماهی یبار چیکارشون دارم بزار خوش باشن یه روزه تا حالا یبارم نگفتم

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
دقیقا همین مثل اتیشن بچه هاشون مادر تکووون نمیخوره ربطی به قلب نداره اکی من قلبم خراب من بد

والا اون بچه که انقد تربیتش ناقصه که حتی توجیه نشده باید تو مهمونی چجوری رفتار کنه بزرگ بشه همچین آدم مناسبی قرار نیست از آب دربیاد.

هفتاد درصد شخصیت بچه قبل هفت سالگی شکل می‌گیره. اینجا بچه چهار پنج ساله رو می‌گن نمی‌فهمه شیطونه، ولش می‌کنن. خب اون توی ده سالگی که دیگه تربیت‌پذیر نیست.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

بیشتر ببینید
مدل صحبتت مشخص کی فرهنگ داره کی ندارهمن این فرهنگ دارم خونه مادرم میرم اظهار نظر نکنم آخه به من چه ب ...

مشخص شما ندارید که میگی ۱۰دقیقه کسی نمی تونه تف های شمارو تحمل کنه

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 
من الان دنبال سر بچه خودم راه میفتم برای همینایی که گفتیالبته سه سالش نیست هنوزسه سالگی خودشم سن لجب ...

ببین بچه ی سه ساله خیلی چیزا رو میفهمه الان جاریم یادش داده شکلات نخوره مثلا بچه تا شکلات میبینه میکه مامان گفته نخور ولی تا بحث چیزای دیگه میشه میگه نه بچست 

از الان باید یادش بده نره سر یخچال یه ساعت باز نگه داره یخچال مردمو مثلا 

همونجور که شکلات نخوردن رو یاد گرفته قطعا میفهمه که یخچال باز کردن کارزشتیه ولی به خانم برمیخوره اگه بگی یا کوشی بقیه رو برمیداره همینجوری میتونه بهش یاد بده بگه عمو اجاره نمیده یا خاله اجازه نمیده چون بچه ای که برای شکلات خوردن اجازه ی مادرشو می‌خواد اینم حتما میتونه درک کنه 

یا همین یه جا نشستن برای خوراکی خوردن 

خودم دوتا بچه دارم شیر به شیر بخدا از یک سالگی یاد دادم یه جا بشینن موقع خوردن و راه نرن 

بچه زود یاد میگیره ولی متاسفانه بعضی مادرا خودشون یاد نگرفتن چه برسه به بچشون 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
والا اون بچه که انقد تربیتش ناقصه که حتی توجیه نشده باید تو مهمونی چجوری رفتار کنه بزرگ بشه همچین آد ...

دقیقا 

تقصیر مادراست   با محبت  دخترم پسرم بیا   برو دنبالش

اصلا انگار نه انگار 

السلام علیک یا ابا عبدالله  💚

من به عنوان یه بچه دار خونه کسی نمیرم فقط مادرم و پدرشوهرم اونم زیاد نه

میرم در حد ۳_۴ساعت 

شوغم باشه نمیرم 

مثلا مهمون داشته باشنم نمیرم

ولی مهمونم خودم خیلی دعوت میکنم خونه خودم راحتترم۹

گاهی مادرشوهرم میگم ۳ روز میاد میمونه یا مادرم 

بهرحال نمیشه منزوی بود حال انسان ها با ارتباط،خوبه 

اینقدر سخت گیری درک نمیکنم

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....

یکی اومده بود بچش 2سالشه... واقعا بچه دوساله درکی نداره که کارش بده باید جلوشو گذفت

تالاب تالاب محکم میزد به تلوزیون... والدینش با ذوق نگاهش میکردن

همین تلوزیون 05م ملیون پولشه... خراب بشه واقعا خسارت میدن؟ 

خب اسم این بیشعوری نیست پس چیه؟ 

آلان من دل سیاهم؟ 

یا اون والدین بی فرهنگ؟ 

فقط 6 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام بچه ها هر کسی امضامو میبینه میشه برای شفای بابای سرطانیم دعا کنه. روزگار سختی داریم😞