2777
2789
عنوان

اونای که بچه کوچیک دارید نرید مهمانی

| مشاهده متن کامل بحث + 4951 بازدید | 142 پست
بچه هاتون رو تربیت کنید وگرنه ما با روش خودمون تربیتشون میکنیم ...من با ذره ذره پول که ندادم چیزی بر ...

فعلا بهشون برخورده

به شانس بگوید ماهنوز زنده ایم یک شب هم درخانه ی مارا بزند
این جور مواقع توضبح بده چه گندی زدند چون الان با اون خانم ها همذات پنداری میکنن مورد حمله قرار می گی ...

یه جوری میگن بچست انگار از باغ وحش اومده و نمیشه هیچ جوره کنترل کرد!!! خب بچه رو بهش تذکر بدین یا خودتون دنبابش راه بیفتین و کنترل کنین که زندگی مردم رو خراب نکنه....من دوستم پسرش خیلی نازپرورده بود ولی تو مهمونیا ایشون همش حواسش به بچه بود که خراب کاری نکنه ! 

اره باید خودت مواظب باشی منم میذارم بچه ها هرکاری بخوان بکنن مهمونارو میگم ولی حواسم هست

والا ..خوب بابا بچه با ادبم دیدم ...اومده آنقدر مودب بوده ک نگو ..‌دخترعموم ی بچه داره هار بی ادب ...نمیاره هیچ جا میگه آقا من بچمو میشناسم .‌گرونیه میزنه چیزیو می‌شکنه .منم خجالت زده میشم ..

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

فعلا بهشون برخورده

دیدم ..حالا اینا تو خونه خودشون بچه یکی کاری کنه دنیا رو بهم میریزن 

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

بچه جاری من فکرشو بکن یواشکی جیش کرده بود رو فرش.مادرشم بهم نگفت .صبح از بوی گندش فهمیدم .با شکم حام ...

نگا تو رو خدا ..خونه پدرمم اومده بودن آخه کجا دختر ۸ساله دیدین جیش کنه رو فرش ....خوب باید مادرش یادش بده 

نه پدر و مادره رو گفت! گفت خبر مرگشون خودشون اومدن( یعنی بدون دعوت) و بچه هاشون گند زدن

کاربرا حالت تدافعی گرفتن چون فک میکنن اسی گفته خبر مرگ بچه هاشون

خوشحال میشم رایگان بتونم کمکی ب کنکوری ها بکنم🥺❣️ 

حرف دل من واقعا بچش سه سالشه یدونه به بچه نمیگه فلان کارو‌نکن یه بچه ی لوس تربیت کرده که کسی بگه بال ...

من الان دنبال سر بچه خودم راه میفتم برای همینایی که گفتی

البته سه سالش نیست هنوز

سه سالگی خودشم سن لجبازی هست و بده جدا از اینا....

اما یه بزرگتر باید کنار بچه باشه تو این‌کارها به خودش آسیب میزنه یه وقت

یا باید باهاش بازی کرد 

حتی ربطی به حساب بردن نداره، باید براش وقت گذاشت

اینطور مادرها برای بچه وقت نمیخوان بذارن.... نه برای سرگرم کردنش نه یه ذره مطالعه و آموزش برای تربیتش

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بیشتر ببینید
والا ..خوب بابا بچه با ادبم دیدم ...اومده آنقدر مودب بوده ک نگو ..‌دخترعموم ی بچه داره هار بی ادب .. ...

افرین بهش نمیاره من خدایی بچه بی ادب ندیدم اطرافیانم و اصولا خودمم حساسم رو نظافت اینا نه ها تو وسایل خونم حساسم همه مراعاتمو میکنن دستشون درد نکنه.ولی بچه خیلی شلوغیم بیاد خونمون سرگرمش میکنم خودم نمیذارم نه به خودم بد بگذره نه مهمون

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂