2777
2789
عنوان

خانمهایی که به چهل سالکی نزدیک شدین یا ردش کردین بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 2387 بازدید | 113 پست
از پیری هم نترس. پیری هم اگه خوب زندگی کنی و فکر و ذات خوبی داشته باشی قشنگه

قشنگیش کجاست؟ 

اینکه معمولا دچار محدودیت حرکتی میشن، افت زیبایی ظاهری و خدای نکرده حتی افت نیروی ذهنی

واقعا قشنگی درش نمیبینم

20سالگی مثل غنچه ی نوشکفته میمونه روی خودت و پیشرفت فردیت تمرکز کن

خودم که خیلی حساسم کسی سنمو بپرسه حس میکنم از همه عقب افتادم و خیلی فرصت ها رو از دست دادم 

میدونمم این فکرا غیر طبیعیه یه خورده

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خودم که خیلی حساسم کسی سنمو بپرسه حس میکنم از همه عقب افتادم و خیلی فرصت ها رو از دست دادم میدونمم ا ...

چه فرصتی عزیزم شما نهایت دو ساله دیپلم گرفتی دقیق از چی جا موندی؟ 

من حتی با این سن هنوزم دنبال یادگیریم

چه فرصتی عزیزم شما نهایت دو ساله دیپلم گرفتی دقیق از چی جا موندی؟ من حتی با این سن هنوزم دنبال یادگی ...

پارسال دیپلم رو گرفتم نیمه دومی هستم 

هم سن و سالام رفتن دانشگاه..مهارت یاد گرفتن و سرکار میرن بعضی هاشون 

آبروشون خوشحالم ولی وقتی به خودم نگاه میکنم ناراحت میشم

قشنگیش کجاست؟ اینکه معمولا دچار محدودیت حرکتی میشن، افت زیبایی ظاهری و خدای نکرده حتی افت نیروی ذهنی ...

کی گفته؟ مادر بزرگ دوستم ۱۱۰سال عمر کرد. خوش رو و مهربون. روزی ۱۰۰رکعت نماز می‌خواند. سر این که خونه کی بره دعوا بود از بس دوستش داشتن

یه چیزی یادت باشه. پیری دقیقا اون چیزی هست که الان ذهن تو میسازه

مادر شوهرم همیشه می گفت خدا رو شکر بچه زیاد دارم که روزگار پیری و درموندگی بیان کارهام رو بکنند. دقیقا درمونده شده و تمام بچه هایش جمع شدن کارهاش رو می کنن

مادر بزرگ زنداییم تا روز آخر عمرش تمام دغدغش این بود که این مبل با اون فرش ست کنه، فلان غذا رو یاد بگیره درست کنه و بخوره، تا روز آخر هم محتاج نشد

پس ترسهات رو بذار کنار و شاد زندگی کن. ورزش کن. روی اخلاقیاتت کار کن. 

پسر من امسال 9ساله میشه

من 47سالمه پسرم 28سالشه 

39سالگی برای دومین بار رفتم دانشگاه مهندسیم رو گرفتم تغییر شغل دادم 

هنوز هم میخوام ادامه بدم پیری برام معنی نداره تا زنده ایم زندگی جریان داره هر وقت هم تموم شد بشه 

قشنگیش کجاست؟ اینکه معمولا دچار محدودیت حرکتی میشن، افت زیبایی ظاهری و خدای نکرده حتی افت نیروی ذهنی ...

پس من چی بگم چهل سالم شده و همچنان مجردم. تو را خدا ناشکری نکنید

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.

حستون کاملا طبیعیه 

ولی خب دلیل نمیشه درست باشه 

هر دوره سنی ویژگی های خودشو داره ولی یادت بشه مهم تر از سن تولد ، سن جسم و روحته 

یکی ۲۵ سالشه ولی سن جسمیش ۳۵ هست ولی یکی ۶۰ سالشه ولی جسمش ۴۰

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

حسمون مشترک.آدم نزدیک چهل وبالای چهل میشه کم کم سفیدشدن موها وچروک دور چشمش وپوستش می بینه وحس می کنه قوای جسمانی ونشاط آدم کم میشه ومتاسفانه هیچ کاری نمیشه کرد.این چرخه زندگی.ویک روزی هم توی این دنیا نیستیم.فقط می تونم بگم در حال زندگی کن ولذت ببر.همین

من ۴۳ سالمه بچه دارم زندگی خوب...اما اصلا یادم می‌ره چند سالمه!! احساس پیری نمیکنم چون اصلا بهش فکر نمیکنم..خیلی سخت نگیر بهت سخت نمی‌گذره تو هر چیزی..بنظرم بد نیست پیری هم قشنگی داره