2777
2789
عنوان

برای ازدواج دیگه خیلی پیرم کاش منم بخت خوبی داشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 615 بازدید | 50 پست
جوری گفتی پیر فک کردم دوسه باری جدا شدی الانم ۴۰سالته

من چهل رد کردم اما احساس پیری نمی کنم

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم و این که پولی که پیش کسی داره پس بده،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دیر ازدواج کردن خیلی بهتر از ازدواج بد هست

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم و این که پولی که پیش کسی داره پس بده،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹

بیشتر ببینید
منم ۲۵ هستم خواستگار دارم ولی اونی که می‌خوام نیست ولی اصلا حس پیری ندارم خیلی زود خودتو باختی

آخه من از ۱۷ سالگی تو محیط پر از پسر بودم 

هیچکدوم منو نخواستن  هیچوقت نشد با کسی که هم لول خودمم برم تو رابطه 

واسم سواله چرا

حالا به خدا از قیافه و تیپم نمیگم خیلییی ولی اعلب تعریف میشه 

آخه من از ۱۷ سالگی تو محیط پر از پسر بودم هیچکدوم منو نخواستن هیچوقت نشد با کسی که هم لول خودمم برم ...

خوب بود تو رابطه میرفتی تهش ولت میکرد افسرده می‌شدی ؟!

해인아~생일인 축하해!🩷🎀🥹

هیچ وقت متوجه نشدم چه تمایلی دارن دخترا هم کلاسی و همکار ازشون خواستگاری کنن😐 

چرا بهتر از خودتون رو نمیخواین؟

با خانوما و دخترا بیشتر معاشرت کنین اونا دور و برشون پسر دم بخت هست معرفی میکنن

سنی ندارین هنوز عزیزم❤️

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
هیچ وقت متوجه نشدم چه تمایلی دارن دخترا هم کلاسی و همکار ازشون خواستگاری کنن😐 چرا بهتر از خودتون رو ...

حس بهتری میده وقتی خودشون پیشنهاد میدن 

همکلاسی و همکار باشه حس حمایت بهت میده 

من حتی فک میکنم باقی همکارا فک میکنن من مشکلی دارم که هیجکس از بینشون منو نمیخاد 

حس بهتری میده وقتی خودشون پیشنهاد میدن همکلاسی و همکار باشه حس حمایت بهت میده من حتی فک میکنم باقی ه ...

نمیدونم راستش من حس میکنم دوست دارم همسرم حداقل یه مرحله جلوتر از خودم باشه تا بتونه حامی من باشه 

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿