2777
2789

من هرکاری مامانم خودش بگه رو انجام میدم مثلا میگه جارو کن فلان کن و...

غذا و ظرف شستن هم همیشه با خودشه و خودم چون خوابگاه میرم اونجا خیییلی کار میکنم غذا درست میکنم و ظرف میشورم و شیفت میرم و.. خیلی سخته بعد خونه رو خدایی مامانم چیزی نمیگه ولی عذاب وجدان دارم ظرف نمیشورم چون دوستام همه کااار میکنن تو خونه البته که مادرشون شاغله 

همه کاری میکردم

هی تو اره تو با خود خودتم ک داری اینو میخونی دیگه نبینم بشینی برای چیزی که فردا اهمیت نداره غصه بخوری  هااا مگه از تو چند تا توی دنیا هست ک چشمایی ک به اون خوشگلی داری پر از ناراحتی باشه؟؟ مگه کسی ک اینقدر خوشگله اینجوری باید اخم کنه؟ حالا که تا اینجا رو خوندی خواستم بگم خیلی زیبایی خیلی😍😍 حالا بخند اینجوری نه ها😊 اینجوری بخند😁😁😁 افرین روز خوبی داشته باشی😍😍😍

بیشتر ببینید

من هیچی فقط بعضی وقتا تو سفره جمع کردن اینا کمک میکنم

منم عذاب وجدان میگیرممم ولی مامانم نمیذاره کاری کنم

هم ایرانم، هم ویرانم، هم درس دارم، هم نمی‌خوانم. https://abzarek.ir/service-p/msg/2088007 ، این قمار عاقبتش جان مرا می‌بازد 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لیوانم جا به جا نمیکردم

وزن اولیه:۷۶☹️  هدف اول:۷۰🤍    هدف دوم ۶۵🤍      هدف سوم ۶۰🤍     هدف چهارم ۵۸🤍   هدف اول تیک خورد🤭  هدف دوم تیک خورد🥹 کابری دست دوتا خواهره یکی متاهل یکی به فکر اکس😶

بیشتر ببینید

ظرفو جارو که کلا با منو خواهرم

غذا من نمیپختم خواهرم

مامانم‌ رسما ملکه‌س

لیوان آبشم جابه‌جا نمیکنه

باشد که پس از انتقال من به خانه بخت تکانی بخورد💔😐(امسال میرم خونه خودم)

روانشناسی خوندن فقط اونجاش که هر مبحثُ اختلالِ جدیدی که میخونی یاد یکی از اطرافیان میوفتی .

کلاپای من بودفقط سال کنکورم کارنکردم

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                  حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                                   من دیگه تنهازیربارون نمیرم                                                حالایه دست هست که تودستم بگیرم 

بیشتر ببینید