2777
2789

رلم رفته بود تهران سفر بعد خونه عموش بود ده ساعت یبار جواب میداد گفتم چرا دیر جواب میدی تو خب خونه ای گفت یا خابم یا عموم حرف میزنه😑😂 

بعد ی رب چت کرد گفت صبر کن میام نیومد ساعت دو شب بود گفتم شد چی واقعا فقط تو کار داری از این حرفا خدافط جواب نداد تا فردا شب گفتم کجایی ساعت۳ گفته بود خیلی سرد خونم دو روز ازم بی خبر بود یعنی بعد دیروز بیرون بودم سه باز زنگ زده بود جواب دادم گفت میخاست پیام بدی باز کار داشتم تو جاده بودم من گفتم همه ادما قبل خواب گوشیشونو چک میکنن می خابن یعنی تو نکردی صداش ی جوری بود قبول کرد پیامو دیده جواب نداده گفته ببخشید دیگه تکرار نمیشه و...  کلی گفت دوست دارم فلان دلم برات تنگ شده پنج ساعت چت کردیم اما ی جوریم یعنی پیاممو دیده جواب نداده نمی تونم خودمو با این حرفاش دوست دارم ایناش گول بزنم دو روز ازم بی خبر بود قبول کرد پیاممو دیده جواب نداده(:  چکار کنم چی بهش بگم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اشتباه کردی اصلا نباید به روی خودت می‌آوردی که فهمیدی از قصد چک نکرده 

در عوض وقتی اون زنگ میزد باید جواب نمیدادی میگفتی عزیزم سرم شلوغه بعدا زنگت می‌زنم بعدا هم زنگش نمی‌زدی کلا پیامم نمیدادی تا وقتی خودش بیاد

چنان روزی رسان روزی رساند که عقل اندر پیش حیران بماند 

چقد همه پسرا اینجوری شدن جدیدا. تاپیک اخرمو بخون بفهمی چیکار کنی

دخترام نباید همش به پسرا بچسبن و کارو زندگیشونو ول کنن بخوان همش با پسره چت کنن

خود دخترام پسرا همش پاپیچشون باشن ازش زده میشن

دخترام نباید همش به پسرا بچسبن و کارو زندگیشونو ول کنن بخوان همش با پسره چت کننخود دخترام پسرا همش پ ...

بحث چت نیس بحث ارزش و وقت گذاشتنه. وقتی کسی وقت نداره مثل ادم بگه فلان ساعت هستم نه ک وسط چت مث گاو بره