2777
2789

دلتونو خوش نکنید خیلیییی از مردها شایدم همشون یه جورایی بعضی از دخترای فامیلو واسه همیشه دوس دارن ولی جلو زناشون جلوه نمیدن 

پاسخ های شما در مورد غلط املایی هاتون یا نظراتی که خودم میذارم هیچ اهمیتی واسم نداره کلا نخونده از بخش اعلانات حذف می‌کنم به اسم هیج کاربری هم توجه نمی‌کنم مگر اتفاقی 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عید ب عید همو می‌بینیم خودم پامیشم با دخترخاله هاش هماهنگ میکنم پانتومیمی ورق بازی چیزی ب شوهرمو بقیه هم میگم بیان بازی در همین حد فقط کلا سالی 1 یا 2 بار نهایت همو میبینن خونواده ها

نمیدونم شاید یه روزی... شایدم هیچوقت.. 

دخترخاله هاشو نمیبینیم زیاد ولی یه دختر عمه داره ۱۸ سالشه از این عملی ها و بدون حجاب کلا 

با اون دست میده زیر زیرکی حرص میخورم نمی‌دونم چی بگم که دیگه دست نده خوشم نمیاد اصلا

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
دیشب ما جایی بودیم دختر خاله پسرخاله ها جوری راحت بودن که نگو

بعضی دخترخاله پسرخاله ها در خون هم هستن..... 

پاسخ های شما در مورد غلط املایی هاتون یا نظراتی که خودم میذارم هیچ اهمیتی واسم نداره کلا نخونده از بخش اعلانات حذف می‌کنم به اسم هیج کاربری هم توجه نمی‌کنم مگر اتفاقی