2777
2789
چرا باید بده؟ وقتی هردو مون هنوز تو یه خونه ایم و از پول پدر تغذیه میکنیم 😐

اگه شاغل باشه خب عیبی نداره بده

من داداشم مجرده و خونه شم جدا کرده استقلال شغلیو.. هم داره برا همین گفتم.

منظور استارترم فک کنم داداشای شاغل بودن .

خاک باش ؛ عــــلـــــی-؏- اَبوتُراب است .

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مهم زناشون نه خواهرشون. تهشم میگن برو سرکار

زورم میاد تا کار و گیر دارن یاد من میوفتن موقع خوشی فقط زن خودشون و خواهر زناشون خوبن 

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

بیشتر ببینید

نداد خاکبرسرش 

ابرو به من کج نکن 🤨 کج کلاه خان یارمه🤠                                             خوشگلمو خوشگلم😌 دل ها گرفتارمه😎                                                            یکه زن و یکه سوارم🏇 هیچ کجا رقیب ندارم 🤸‍♀️                                              عاشق اسب سفیدم 🫏 دختری چابک سوارم 🐎🏃‍♀️                                             گیسو نگو کمنده والا💇‍♀️ چین تو چین و بلنده والا 🫦🤭

بیشتر ببینید
اونوقت بابای من ب بچه ها ۳۰ تومنی میده😑

۳۰هزار تومن؟

پدر شوهر منم ۱۰هزار تومن داد به ما و نوه هاش😂درصورتی که میلیاردره

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

اگه شاغل باشه خب عیبی نداره بدهمن داداشم مجرده و خونه شم جدا کرده استقلال شغلیو.. هم داره برا همین گ ...

نمیدونم واسه ما که شاغل نی بدتر از خودمونه امسال نزدیک بود عیدیمو از دست بدم💔😐